Betulkah kena STOP rawatan doktor lepas ambil shaklee?

10/17/2017 nurul husna 0 Comments


Haa..ni 1 lagi kecaman yang pengedar shaklee selalu terima..
Kononnya sid ni bajet bagus..
Declare diri sendiri sebagai health consultant.
So bila customer dah consume shaklee tak perlu dah nak follow up rawatan doktor..
Tak perlu dah nak continue ubat klinik @ hospital..

Ok..
Macam ni la..
Kami para pengedar yang pregnant 9 bulan 10 hari ni pun tetap pergi check up tiap2 bulan walaupun dah ambil set hamil shaklee dari sebelum pregnant lagi..



Kalau doktor decide kena operate kami terpaksa redha..
Tak ada pulak kami dok diam kat rumah..
Tunggu time bersalin je..
Yelah sebab berkeras nak bersalin normal jugak kan..
Tak nak ikut advise doktor..

Ini kan pulak yang ada penyakit kronik macam kencing manis, darah tinggi & buah pinggang..
Kenapa nak menidakkan peranan doktor even dah ambil suplemen.
Kenapa nak reject advise doktor kalau dah 10 orang doktor cakap benda yang sama..

Tak kisah la dah ambil suplemen brand goncang lee ke..
Brand shark ke dododo ke..
Brand hai hai bai bai ke..

Rawatan doktor tetap kena continue..
Ubat klinik tetap kena ambil..
Suplemen sekadar tambahan..
Suplemen bukan ubat yang merawat sakit..

Tapi kalau kesihatan bertambah baik..
Untuk adalah bonus..

Kami pengguna tegar shaklee bukan consume shaklee untuk result sehari dua..
Tapi untuk 20-30 tahun akan datang..
Dan lebih lagi..

Haa..ni 1 lagi kecaman yang pengedar shaklee selalu terima.. Kononnya sid ni bajet bagus.. Declare diri sendiri sebagai health consult...

0 comments: