Tipu la kalau kata anda seorang online seller tapi tak pernah dapat prospek yang annoying.
Melainkan anda baru setahun jagung berjinak dalam bisnes online.

Dapat customer yang annoying menjadi asam garam online seller. Sampaikan rasa menyampah yak amat nak reply mesej dia.
Tapi bila fikir rezeki, tetap bersabar dan berikan servis yang terbaik buat si dia.

So hari ni Una nak share TIPS REPLY PM PROSPEK DARI ANNOYING JADI LEBIH FUN

Antara tanda-tanda anda bertemu prospek yang annoying adalah;

Tipu la kalau kata anda seorang online seller tapi tak pernah dapat prospek yang annoying. Melainkan anda baru setahun jagung berjinak d...

Pening hari ni melayan seorang prospek ni.

Nak kulit cantik
Tapi semua dia nak serta merta.

Jerawat nak hilang serta merta
Jeragat nak hilang serta merta
Putih nak putih serta merta

Kalo buat pembedahan plastik pun belom tentu result nya serta merta
Ada tempoh baik pulih luka pembedahan pun makan masa jugak.

Kalau jenis macam ni memang Una terus terang je
"Suplemen shaklee memang tak sesuai awak."

Sebab suplemen shaklee ni repair step by step kerosakan kulit. Kalau teruk kulit tu nak kena repair lagi la lama masa yang diambil.

"Tapi kalau nak produk kecantikan yang selamat untuk kulit untuk jangka masa yang panjang, shaklee la solusi nya."

So tepuk dada tanya hati.
Nak yang result cepat ke?
Atau result yang ohsem?

Kalau result yang ohsem cepat-cepat klik link di bawah ni.
http://unazack.wasap.my

Pening hari ni melayan seorang prospek ni. Nak kulit cantik Tapi semua dia nak serta merta. Jerawat nak hilang serta merta Jeragat nak...

Why i 💖 shaklee..


.
Atin pernah stop buat shaklee sebab rasa nak try bisnes lain.. tapi at the last, atin patah balik buat shaklee..
.
why?
sebab bisnes shaklee tak macam bisnes lain..
.
Tujuan asal buat shaklee adalah untuk cari side income, nak tampung mana2 yang bocor sana sini situ... Al maklum laa duit mengalir macam air sekarang...
.
why shaklee tetap di hati?

Why i 💖 shaklee.. . Atin pernah stop buat shaklee sebab rasa nak try bisnes lain.. tapi at the last, atin patah balik buat shaklee.. ...



Anak tak lulus ujian
Betul ke ibu bapa benar-benar redha?

Jika hari ni anak anda berkongsi slip keputusan ujian mereka dengan anda
Hasilnya 5 daripada 7 subjek adalah GAGAL

Apa perasaan anda?
PUAS HATI?
KECEWA?
MARAH?
Atau REDHA?

Kita biasa baca sharing daripada ibu bapa lain atau pakar motivasi yang menasihati ibu bapa agar redha dengan segala keputusan peperiksaan anak-anak.
Beri sokongan dan galakan pada mereka.

Betul ke sebagai ibu bapa kita betul-betul redha?

Anak tak lulus ujian Betul ke ibu bapa benar-benar redha? Jika hari ni anak anda berkongsi slip keputusan ujian mereka dengan anda H...


Alhamdulillah
Hari Una sekeluarga dah bergerak pulang ke kampung di Lenggong, Perak.
Sebenarnya pukul 11 pagi dah gerak keluar rumah.
Ke hulu ke hilir dulu setel order customer yang nak vitamin shaklee.
Last-last pukul 3 baru masuk highway.



Kalau dah gerak pukul 3 for sure la pukul 6 baru sampai KL.
Memang terpaksa hadap la jem.
Berbuka puasa pun  dalam kete je.
Dapat la seorang 2 biji pisang dengan air kosong.

Tiba di RNR Rawang, kami singgah untuk makan berat dan solat maghrib & isyak.
Rupa-rupanya food court RNR Rawang belom siap sepenuh nya lagi.
Gerai-gerai pun belom bukak.
Syukur la masa singgah solat asar di RNR Nilai Una tapau nasik dan lauk siap-siap.

Baru nak duduk makan, nampak beberapa orang remaja chinese berkeliaran beri 1 pek makanan secara kepada muslim yang berbuka puasa.

Alhamdulillah Hari Una sekeluarga dah bergerak pulang ke kampung di Lenggong, Perak. Sebenarnya pukul 11 pagi dah gerak keluar rumah. ...

“ SIAPA SURIRUMAH ADA MASALAH KEWANGAN DAN BERMINAT BUAT BISNES ONLINE HANYA DARI RUMAH UNTUK BANTU SUAMI? “ 

Penat dah bisnes macam-macam tapi takde hasil?

Nak bisnes tapi tak cukup modal?

Nak bisnes tapi taktau macam mana nak mula?

Meh team Una bantu uollss dengan

“ SIAPA SURIRUMAH ADA MASALAH KEWANGAN DAN BERMINAT BUAT BISNES ONLINE HANYA DARI RUMAH UNTUK BANTU SUAMI? “  Penat dah bisnes macam-macam...

Ada yang cakap produk shaklee ni mahal.
Yeker?

Ni pengakuan berani mati tau.

Sebenarnya vitamin dari brand shaklee dan brand lain sama je harga.
Kalau korang jumpa yang lagi murah tu cer korang tengok kuantiti nya.
Sama tak dengan kuantiti tablet dalam sebotol shaklee?

Dijamin yang majoriti untuk kegunaan sebulan je.
Tapi vitamin shaklee untuk kegunaan berbulan-bulan.
Sampai korang akan rasa tak sabarnya nak restok
Tergedik-gedik nak bukak botol yang baru.

Tapi.......
Ada tapinya tau.

Ada yang cakap produk shaklee ni mahal. Yeker? Ni pengakuan berani mati tau. Sebenarnya vitamin dari brand shaklee dan brand lain sam...