Nak tau rahsia untuk kembalikan keremajaan kulit? Baca di sini

4/10/2018 nurul husna 0 Comments




~Radiance c n e ~

Antara rangkaian produk youth yang saya idam-idamkan.

Bila shaklee offer radiance c n e ni secara PERCUMA dengan pembelian set premium youth.
Memang membuak-buak perasaan nak beli.

Bila dah dapat sayang pulak nak guna.
1 kapsul ni saya kongsi ber2 dengan suami.
Sebab bila dah bukak, tak boleh simpan separuh untuk kegunaan esok sebab nanti ia akan teroksidise.
Almaklumlah produk shaklee tak ada bahan tambahan yang bantu mengelakkan teroksida.


1 botol ni ada 60 kapsul.
Dalam 1 minggu hanya perlu pakai 2,3 kali je.
Tak payah pakai hari-hari.
Kan boleh jimat.

Benefit pakai radiance c n e ni samalah macam mengambil vitamin c dan e untuk kulit.
Membantu memudarkan jeragat dan mencerahkan kulit.

No wonder la banyak testimoni menunjukkan kulit makin cerah dan jeragat semakin pudar selepas consistent apply radiance c n e pada wajah.

Boleh lihat testimoni youth DI SINI

Ianya sangat ringan dan mudah diserap oleh kulit.
Kulit rasa sangat soft & lembap bila disapu radiance ni.

Nak radiance c n e yang berharga RM400 ni secara percuma?
Hubungi saya segera
http://unazack.wasap.my

By the way, excited Una nak share rutin harian Una sebelum tidur.
Hasilnya, esok bangun kulit jadi lebih soft, lembap, licin dan anjal.

Caranya;

Sebelum tidur
✔Cuci muka dulu dengan pencuci muka Youth Luminous Gel Oil Cleanser

✔Ambil wudhuk

✔Dap-dap kulit wajah dengan Youth Perfecting Toner

Resepi rahsia yang terahir;

✔Campurkan Youth Advance Renewal Night Cream dengan Youth Radiance C n E
(Ambil saiz kacang hijau je)

'Gaul' sehingga sebati. Sapu ke wajah.

Hasilnya esok bangun wajah terasa lebih lembut, lembap, licin.
Amalkan selalu
InsyaAllah kulit jadi lebih muda remaja

Lagi pula kaedah ni boleh menjimatkan penggunaan night cream dan radiance C n E.


~Radiance c n e ~ Antara rangkaian produk youth yang saya idam-idamkan. Bila shaklee offer radiance c n e ni secara PERCUMA dengan...

0 comments: