Pencarian protege projek buat duit raya

4/10/2018 nurul husna 0 Comments

Assalamualaikum sahabat-sahabat dan pengikut Una.

Buat sahabat-sahabat yang baru mengenali dan follow Una di blog ni.
Meh Una perkenalkan diri dulu.

Una @ Nurul Husna berasal dari Lenggong, Perak.
Dan sekarang menetap di Parit Raja, Johor.
Merupakan ibu kepada 3 orang cahaya mata.
(2 perempuan, 1 lelaki)

Juga merupakan seorang WAHM (Working at home mother)


Una menjalankan bisnes shaklee secara online sudah hampir 4 tahun.
Dan memiliki sebuah pusat tuisyen yang dah pun memasuki tahun ke 8.

Una merupakan internet blogger yang sangat aktif.
Kebanyakan artikel Una telah menggungguli ranking teratas carian google.

Di dalam bisnes shaklee
Una merapakan founder kepada Team Sirius Star.
Yang mana menjadi mentor kepada ahli-ahli team Una.

Di dalam team ini
Una akan membimbing setiap ahli yang ingin menjana pendapatan melalui bisnes shaklee.
Bimbingan diberikan dari segi cara pengiklanan yang berkesan, cara konsult dan servis customer yang terbaik, skrip membalas mesej customer dll.

Alhamdulillah
Una juga merupakan salah seorang mentor kepada #projekbuatduit1500TURBO

Projek ini akan membimbing sesiapa sahaja yang ingin mencari duit tambahan sekurang-kurangnya RM1500 setiap bulan.
Raya lagi 2 bulan je dah kan.
Ini lah salah 1 peluang untuk anda buat duit raya.

Ianya terbuka kepada sesiapa sahaja yang betul-betul nak tambah pendapatan.

BERTINDAKLAH SEKARANG !!
JANGAN TUNGGU SAMPAI ESOK !!

CEPAT-CEPAT KLIK;
http://skuadbuatduit1500.wasap.my

Assalamualaikum sahabat-sahabat dan pengikut Una. Buat sahabat-sahabat yang baru mengenali dan follow Una di blog ni. Meh Una perkenalkan...

0 comments: