6 sebab kenapa Una memilih untuk jalankan bisnes shaklee

1/17/2018 nurul husna 0 Comments


Bila ada yang bertanya apa sebab Una pilih bisnes shaklee, bukan setekat 1 tapi 10 reason Una boleh bagi.

Tapi sebagai permulaan ni Una share 6 sebab je la dulu.
Yang selebihnya kalau nak korang kena la rajin follow Una.

🌸Tak perlukan modal

Kalau nak jual tudung ke kain ke baju ke
Kalau nak untung lebih kita digalakkan beli borong kan.
Modal nak memborong tu pun nak berhsbis dekat RM1000.
Mana nak cari duit kan.
Especially suri rumah yang tak bekerja tu.

Dengan bisnes shaklee tak perlu modal puun.
Modal anda hanya perlu bayar yuran keahlian RM79.50 sahaja.
Nak keahlian FREE pun boleh.


🌸Tak perlu simpan stok

Tau tak yang anda still boleh jalankan bisnes even tak buat stok kat rumah?
Means boleh buat macam dropship jugak.

Caranya buat marketing macam biasa.
Close deal.
Customer buat payment.
Baru la order barang di website shaklee.
Nanti shaklee uruskan penghantaran.

🌸Income 2 laluan

Dengan bisnes shaklee
Income bukan je dari untung runcit tapi juga dari bonus bulanan.

Berbaloi kan
Buat 1 bisnes/kerja tapi dapat 2 kali income.

🌸Sangat fleksibel

Bisnes shaklee adalah antara bisnes paling fleksibel.
Kalau tak ada masa nak buat posting di fb waktu siang.
Malam-malam boleh update blog.

Hasil dari blog ni kata orang makan tak habis.
Even dah 10 tahun lalu update blog pun still boleh close deal.

Tak ada istilah out of date.
Sebab produk shaklee bukan macam baju or tudung.
Yang setiap masa akan keluar produk baru.

Produk shaklee sesuai diguna sepanjang masa.

🌸Group support yang THE BEST

Kalau kita buat dropship rasanya pembekal tak ada pun nak ajar teknik internet marketing yang sentiasa berubah dari masa ke masa.
Pandai-pandai la korang cari ilmu tu sendiri.

Dalam group shaklee semua orang sudi berkongsi ilmu.
Semua nya sudi membimbing dari A to Z.
Itu pun secara online.
Duduk rumah pun still dapat upgred ilmu.
Tak diwajibkan hadir kelas offline.

🌸Produk yang SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI

Rasanya semua dah tau kot.
Produk shaklee ni dah dijalankan LANDMARK STUDY.
Dan terbukti SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI.

Bukan itu je
Setiap batch keluarannya akan menjalani ujian klinikal dulu sebelum sampai ke tangan pengguna.

Love,
Nurul Husna Z. , Jan 2018
Founder Sirius Star Group

Bila ada yang bertanya apa sebab Una pilih bisnes shaklee, bukan setekat 1 tapi 10 reason Una boleh bagi. Tapi sebagai permulaan ni Una...

0 comments: