NAK BELAJAR BUAT BISNES TANPA MODAL? KETAHUINYA DI SINI

5/05/2018 unazack Husna 0 Comments



Bagi seorang guru tiada yang lebih bermakna bila pelajar cakap,

"Cikgu, kami nak ucap terima kasih sangat kat cikgu sebab ajar kami math sampai faham. Selama ni rasa math ni susah sangat. Exam tak pernah lulus."

Cikgu : Sama2. Haa..periksa haritu dapat apa?

Pelajar A : 89%. 1 markah lagi nak dapat A+


Cikgu : Wah !! Bagus ! Awak pulak.

Pelajar B : Saya 92%. Salah 2 je cikgu. Tu pun sebab careless. Bukan nya sebab tak tau buat. Rasa nyesal sangat tak semak dulu. Kalau tak dah dapat 100%.

Cikgu : Yang lain-lain macam mana.

Ada jawab 98. Ada jawab 75.

Cikgu : Tak apa. Markah dah masuk kat internet kan. Nanti cikgu cek result korang.

Pelajar Z : Ala..cikgu ada no.ic kita la.

***********************************

Tiada yang lebih menggembirakan seorang guru melainkan kejayaan para pelajar.
Cikgu dah beri tunjuk ajar
Dah share tips untu berjaya.

Yang tinggal hanyalah tindakan para pelajar.
Samada nak buat latihan ulangkaji atau pendam je ilmu tu di dada tanpa sebarang tindakan.
Bagi yang rajin berusaha sudah pasti kejayaan jadi milik mereka.
Sebab Allah akan beri ganjaran pada mereka yang berusaha.

Begitu jugaklah dalam #projekbuatduit1500TURBO
Dari masa ke semasa anda akan diberikan tips, galakan dan dorongan dan diajar bagaimana untuk running projek ni sehingga berjaya.

Yang penting kalau anda follow cara yang betul dan buat sungguh-sungguh, RM1500 gerenti dalam poket anda.


Apa kelebihan yang anda bakal dapat?

1. Modal serendah RM79.50 sahaja untuk mendaftar sebagai ahli. Nak mendaftar secara percuma pun boleh. Hanya perlu hubungi saya 0162222531 untuk mengetahui caranya.
TAK PERLU buat LOAN.

2. Sessi coaching akan diberikan percuma secara atas talian/online iaitu kelas maya dan kelas fizikal. 

3. Konsultasi sebelum dan selepas mendapat Vitamin akan diberikan secara berterusan.

4. Kelas marketing online setaraf kelas berbayar turut diberikan pendedahan kepada ahli baru.

5. GROUP SUPPORT yang sangat ohsem !!
Anda tak akan dibiarkan keseorangan.

6. TAK PERLU simpan stok. (Atas pilihan masing-masing je. Tak diwajibkan sebab company akan bantu uruskan pengeposan.)

7. Boleh dijalankan sepenuhnya dari rumah sahaja.

Untuk menyertai team Una boleh klik link whatsapp ni ↩

Bagi seorang guru tiada yang lebih bermakna bila pelajar cakap, "Cikgu, kami nak ucap terima kasih sangat kat cikgu sebab ajar ka...

0 comments: