Kenapa anda perlu pilih bisnes shaklee?

2/07/2018 nurul husna 0 Comments



Menjelang Apr 2018 ni, nampak nya dah genap 4 tahun saya bersama keluarga shaklee.
Satu jangka masa yang lama dah tu.
Pengalaman makan gaji sebelum ni pun tak pernah selama ni dengan mana-mana company.

Kenapa saya setia sangat dengan shaklee?

Dan kenapa korang pun kena join bisnes shaklee ni?


💖Syarikat yang stabil

Selama hampir 4 tahun saya bershaklee, tak pernah walau sekali shaklee tak bayar bonus pengedar.
Tiap-tiap bulan mesti bonus masuk pada waktu yang dijanjikan.
Tak pernah delay.
Lagi cepat ada la.

Kalau kerja makan gaji
Tak mustahil pun kalau kalau ada segelintir majikan selalu lewat-lewatkan pembayaran gaji pekerja.
Dah la lewat siap kena tolak lagi ada la.

Sakit hati kan?
Saya sendiri pernah rasa.

Ditimbunkan dengan kerja boleh sabar lagi
Tapi kalau dihold gaji
Hilang mood nak pergi kerja atau buat kerja.
Kan?

💖Bebas untuk buat secara online dan offline

Bisnes shaklee sangat fleksibel.
Kalau anda selesa dengan buat marketing secara offline, go ahead.
Walaupun ramai yang buat secara online.

Ini kerana secara online
Anda dapat jimatkan lebih masa dan tenaga.
Pada masa yang sama tetap boleh laksanakan kerja hakiki & tugas di rumah
Tanpa perlu mengabaikan anak-anak.

💖Produk yang dijamin berkualiti

Setakat yang saya tahu
Belom ada mana-mana company yang menghasilkan produk suplemen yang berani menjalankan landmark study.
Tapi tidak bagi shaklee.

Shaklee sanggup melabur berjuta-juta USD untuk saintis jalankan landmark study ke atas produk shaklee bagi menjamin KESELAMATAN & KEBERKESANAN porduk.

Produk shaklee juga 100% berasaskan sumber organik dan bebas bahan kimia berbahaya & terlarang.

💖Peluang pendapatan yang tiada limit

Walaupun shaklee adalah MLM
Tapi tiada istilah DOWNLINE buat kerja
UPLINE goyang kaki

Dalam shaklee siapa rajin dia dapat
Bahkan downline berpeluang menjana pendapatan lebih daripada upline jika downline lebih bekerja keras.

Dan shaklee menawarkan pendapatan yang tidak terhad kepada setiap orang.

Best kan !
Jom la sertai team shaklee saya.



Nak tau lebih details lagi?
Call /Sms/Whatsapp/Telegram
0162222531
--> www.wasap.my/60162222531

Menjelang Apr 2018 ni, nampak nya dah genap 4 tahun saya bersama keluarga shaklee. Satu jangka masa yang lama dah tu. Pengalaman mak...

0 comments: