Kita selalu dengar tentang pesakit kanser, nasibnya diakhiri dengan kematian.

Dan kita juga mungkin pernah saksikan pesakit kanser  kembali sihat dan seolah olah diberi peluang kedua oleh Penciptanya. Sihat, ceria, kembali bekerja malah boleh beranak pinak lagi.

Saya pernah terbaca, sel kanser boleh hilang jika sel ini di"diam"kan dan menjadi tak aktif selepas 5tahun.

Cara untuk mendiamkan sel kanser,

Kita selalu dengar tentang pesakit kanser, nasibnya diakhiri dengan kematian. Dan kita juga mun...

Berita baik untuk peminat Shaklee bagi seluruh penduduk bagi kawasan Mersing, Johor.

Anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk mendapatkan suplemen Shaklee kerana  Cik Nurul Adilah binti Abdul Aziz 0137369721 adalah pengedar sah Shaklee berdekatan anda.

Berita baik untuk peminat Shaklee bagi seluruh penduduk bagi kawasan  Mersing, Johor . Anda tidak p...

Berita baik untuk peminat Shaklee bagi seluruh penduduk bagi kawasan Pekan Pahang.

Anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk mendapatkan suplemen Shaklee kerana  Cik Nurul Adilah binti Abdul Aziz 0137369721 adalah pengedar sah Shaklee berdekatan anda.

Berita baik untuk peminat Shaklee bagi seluruh penduduk bagi kawasan  Pekan Pahang . Anda tidak per...

Berita baik untuk peminat Shaklee bagi seluruh penduduk bagi kawasan  Endau, Rompin, Pahang.

Anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk mendapatkan suplemen Shaklee kerana  Cik Nurul Adilah binti Abdul Aziz 0137369721 adalah pengedar sah Shaklee berdekatan anda.

Berita baik untuk peminat Shaklee bagi seluruh penduduk bagi kawasan   Endau, Rompin, Pahang . Anda...


Ramai orang yang pertikaikan pengedar shaklee overclaimed yang konon nya vivix ni bagus sangat..
Orang kanser boleh bebas kanser..
Orang darah tinggi boleh normal balik..
Orang stroke bila sihat semula..
Pesakit diabetes bebas diabetes..
Gara-gara ambil vivix..

By the way kami bukanlah overcalimed..
Tapi kalau ada yang mengatakan vivix mampu merawat kencing manis..

Yess!! Tu memang overclaimed dik..
Agaknya tu yang ramai kecam pengedar shaklee kot..

Sememangnya vivix bukanlah digunakan untuk merawat kencing manis..
Yang sebenarnya vivix bantu turunkan paras gula dalam darah..

Ramai orang yang pertikaikan pengedar shaklee overclaimed yang konon nya vivix ni bagus sangat.. ...


Hari ni ahkak nak bergosip sikit...

Bukan gosip pasal retis or kawan fb...
Tapi gosip pasal diri ahkak sendiri...

Ahkak ni dulu pengguna set skincare tegar...
Kalau beli skincare....tak ada maknanya nak beli pencuci je...
Mesti complete dengan toner & pelembap sekali...

Hari ni ahkak nak bergosip sikit... Bukan gosip pasal retis or kawan fb... Tapi gosip pasal di...

Bulan 10 tahun lepas saya banyak dapat call & wassap daripada customer baru untuk deliver nutriferon segera..

Adalah dekat 10 kotak kot..
2,3 hari sekali mesti kena restok...
Mana tak nya masa tu musim demam denggi..

Termasuklah customer yang ni..
Beliau mempunyai seorang anak istimewa...
Diuji pulak dengan anak istimewa tu & isteri kena demam denggi..
Allahu akbar..

Bulan 10 tahun lepas saya banyak dapat call & wassap daripada customer baru untuk deliver nutrif...