Why i 💖 shaklee..


.
Atin pernah stop buat shaklee sebab rasa nak try bisnes lain.. tapi at the last, atin patah balik buat shaklee..
.
why?
sebab bisnes shaklee tak macam bisnes lain..
.
Tujuan asal buat shaklee adalah untuk cari side income, nak tampung mana2 yang bocor sana sini situ... Al maklum laa duit mengalir macam air sekarang...
.
why shaklee tetap di hati?

Why i 💖 shaklee.. . Atin pernah stop buat shaklee sebab rasa nak try bisnes lain.. tapi at the last, atin patah balik buat shaklee.. ...



Anak tak lulus ujian
Betul ke ibu bapa benar-benar redha?

Jika hari ni anak anda berkongsi slip keputusan ujian mereka dengan anda
Hasilnya 5 daripada 7 subjek adalah GAGAL

Apa perasaan anda?
PUAS HATI?
KECEWA?
MARAH?
Atau REDHA?

Kita biasa baca sharing daripada ibu bapa lain atau pakar motivasi yang menasihati ibu bapa agar redha dengan segala keputusan peperiksaan anak-anak.
Beri sokongan dan galakan pada mereka.

Betul ke sebagai ibu bapa kita betul-betul redha?

Anak tak lulus ujian Betul ke ibu bapa benar-benar redha? Jika hari ni anak anda berkongsi slip keputusan ujian mereka dengan anda H...


Alhamdulillah
Hari Una sekeluarga dah bergerak pulang ke kampung di Lenggong, Perak.
Sebenarnya pukul 11 pagi dah gerak keluar rumah.
Ke hulu ke hilir dulu setel order customer yang nak vitamin shaklee.
Last-last pukul 3 baru masuk highway.



Kalau dah gerak pukul 3 for sure la pukul 6 baru sampai KL.
Memang terpaksa hadap la jem.
Berbuka puasa pun  dalam kete je.
Dapat la seorang 2 biji pisang dengan air kosong.

Tiba di RNR Rawang, kami singgah untuk makan berat dan solat maghrib & isyak.
Rupa-rupanya food court RNR Rawang belom siap sepenuh nya lagi.
Gerai-gerai pun belom bukak.
Syukur la masa singgah solat asar di RNR Nilai Una tapau nasik dan lauk siap-siap.

Baru nak duduk makan, nampak beberapa orang remaja chinese berkeliaran beri 1 pek makanan secara kepada muslim yang berbuka puasa.

Alhamdulillah Hari Una sekeluarga dah bergerak pulang ke kampung di Lenggong, Perak. Sebenarnya pukul 11 pagi dah gerak keluar rumah. ...

“ SIAPA SURIRUMAH ADA MASALAH KEWANGAN DAN BERMINAT BUAT BISNES ONLINE HANYA DARI RUMAH UNTUK BANTU SUAMI? “ 

Penat dah bisnes macam-macam tapi takde hasil?

Nak bisnes tapi tak cukup modal?

Nak bisnes tapi taktau macam mana nak mula?

Meh team Una bantu uollss dengan

“ SIAPA SURIRUMAH ADA MASALAH KEWANGAN DAN BERMINAT BUAT BISNES ONLINE HANYA DARI RUMAH UNTUK BANTU SUAMI? “  Penat dah bisnes macam-macam...

Ada yang cakap produk shaklee ni mahal.
Yeker?

Ni pengakuan berani mati tau.

Sebenarnya vitamin dari brand shaklee dan brand lain sama je harga.
Kalau korang jumpa yang lagi murah tu cer korang tengok kuantiti nya.
Sama tak dengan kuantiti tablet dalam sebotol shaklee?

Dijamin yang majoriti untuk kegunaan sebulan je.
Tapi vitamin shaklee untuk kegunaan berbulan-bulan.
Sampai korang akan rasa tak sabarnya nak restok
Tergedik-gedik nak bukak botol yang baru.

Tapi.......
Ada tapinya tau.

Ada yang cakap produk shaklee ni mahal. Yeker? Ni pengakuan berani mati tau. Sebenarnya vitamin dari brand shaklee dan brand lain sam...



Kalau ditanya "Siapa nak handphone percuma?"

Mana ada orang yang akan jawab tak nak kan.
Lebih-lebih lagi kalau handphone tu se'smart' Huawei P20 PRO.
Dapat handphone ibarat jadi photoghrapher profesional dengan kamera DSLR la.

Seminggu tidur dalam senyuman.😊

Tapi ini bukan cubaan tau.
Ini betul-betul punya.

Kalau ditanya "Siapa nak handphone percuma?" Mana ada orang yang akan jawab tak nak kan. Lebih-lebih lagi kalau handphone t...

Assalamualaikum dan selamat berpuasa☺

Menjelang raya semua mesti nak baru kan.
Baju baru, kasut baru.
Tudung baru. Langsir baru. Sofa baru.

Tapi kalau dapat handphone baru lagi la best kan.

Sebenarnya ianya tak mustahil.
Kerana sempena raya aidilfitri ni shaklee ada tawarkan peluang untuk memenangi 3 unit smart phone HUAWEI P20 PRO yang berharga RM3,299 secara PERCUMA 😍

Gambar : Oh My Media

Assalamualaikum dan selamat berpuasa☺ Menjelang raya semua mesti nak baru kan. Baju baru, kasut baru. Tudung baru. Langsir baru. Sofa ba...