Berita baik untuk peminat Shaklee bagi seluruh penduduk bagi kawasan Lenggong, Perak.

Anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk mendapatkan suplemen Shaklee kerana  Cik Nur Aqilah Mohd Bahtiar 0134091914 adalah pengedar sah Shaklee berdekatan anda.

Berita baik untuk peminat Shaklee bagi seluruh penduduk bagi kawasan  Lenggong, Perak. Anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk mendapatk...


Katanya harga minyak tengah tak stabil sekarang..
Sampaikan kerajaan terpaksa umum perubaham harga minyak setiap minggu.
Dan nampaknya harga minyak naik lagi..
Stress kan..
Bila harga minyak naik..
Ofkos la kos sara hidup pun meningkat..
Dahla gaji cukup2 je sampai hujung bulan..
Dah habis berjimat dah selama ni..
Sekarang ni nak berjimat macam mana lagi dah...

Kalau difikir memang tak jadi kerja..
Bila keadaan tak menyebelahi kita...
Dalam keadaan sekarang ni kita kena cari solution lain..

Macam ahkak sendiri pun..
Even dah ada tuisyen center sendiri..
Ahkak tetap buat part time bisnes..
Atleast bila masa free..
Tak ada kelas masyuk jugak poket ahkak even dapat close 1 set promo alfalfa buy 1 free 1..

Tengah mengemas rumah...
Close deal pulak ostematrix twinpack ostematrix..
Berbaloi la jugak kan..
Daripada ngadap fb tapi tak dapat apa2...

Jadi sepanjang bulan ni ahkak nak  cari protege baru yang nak buat extra income Rm200-Rm500 per month.

Dapat jugak tolong korang beli pampers/susu anak..
tampung duit minyak yang dah makin naik, bayar hutang ptptn,
beli buku untuk belajar,
tolong mak ayah,
buat belanja sekolah anak,
beli vitamin sendiri, etc etc..

Ahkak nak cari yang rajin,
nekad
dan tak banyak alasan.

Shaklee Bussiness Leader
Nurul Husna
0162222531

http://nurulhusna.wasap.my/
Capaian segera menggunakan aplikasi Whatsapp..

Katanya harga minyak tengah tak stabil sekarang.. Sampaikan kerajaan terpaksa umum perubaham harga minyak setiap minggu. Dan nampaknya ...



Tips ni Una ambil daripada pengalaman sendiri dan rakan2 shaklee's family.

Mudah-mudahan bermanfaat untuk pembaca semua.

1. Tidak tahu priority

Tak tahu apa yang penting, apa yang tak penting... apa yang wajib dibuat, apa yang boleh diabaikan. Impak perkara ni amatlah besar kerana kita mungkin buang masa pada benda2 yang tak payah buat pun tak apa sampai mengabaikan yang utama.

2. Tidak menjaga diri sendiri

Tips ni Una ambil daripada pengalaman sendiri dan rakan2 shaklee's family. Mudah-mudahan bermanfaat untuk pembaca semua. 1. Tida...

Ubat kencing manis untuk mak

"Nana! Nana!"

"Oh mak kau!! Terkejut aku."

Tiba-tiba ada orang tepuk aku dari belakang..terkejut panda la aku..

"Ni Nana kan?"

"Aah..sape ni yer? Muka macam familiar tapi saya lupa la sape.."

"Weh..ni aku la..Fad."

"Fad? Fadilah?"

"Yelah..Fad mana lagi.."

"Ya Allah sori weh..aku betul2 tak cam tadi..lagi pun dah lama giler kita tak jumpa kan..hang pun dah lain"

"Mau nya tak lain..dulu saiz M. Sekarang dah XXL. Semua dah mengembang..hang pun dah berubah la Nana..muka berseri-seri. Makin cantik la sekarang..dulu gelap sekarang putih gebu kau.."

"Nana! Nana!" "Oh mak kau!! Terkejut aku." Tiba-tiba ada orang tepuk aku dari belakang..terkejut panda la aku.. ...


Seriusly bukan korang je alami situasi macam ni..
Una pun sama..

Konon nak kurus makanlah lecithin hari-hari..
Maximum dose pulak tu..
Tapi berat tak turun-turun pun..

Hari-hari memang peluh meghecik especially bila buat kerja rumah..
Fuh..bermandi peluh akak..

Dok pikir jugak kat mana salahnya..
Makan tak jaga ke?
Dah berdetox dan eat clean pun..
Perut kempis tapi berat turun sikit je..
Adalah 1 kg..

Seriusly bukan korang je alami situasi macam ni.. Una pun sama.. Konon nak kurus makanlah lecithin hari-hari.. Maximum dose pulak tu....



Kenapa majoriti rakyat Malaysia pilih shaklee sebagai bisnes online?

Kenapa kak hus pun sama ikut obses dengan bisnes shaklee ni?

Jawapannya ada dalam entri ni..

1. Modal permulaan yang rendah

Dengan hanya RM79.50 dah boleh jadi ahli & dah boleh memulakan bisnes.

2. Tiada paksaan untuk menyimpan stok.

Kenapa majoriti rakyat Malaysia pilih shaklee sebagai bisnes online? Kenapa kak hus pun sama ikut obses dengan bisnes shaklee ni? Jawa...

Sekali sekala keluar makan spent time dengan anak-anak

Kawan-kawan Kak Hus cakap best je tengok Kak Hus..
Sebab bekerja sendiri..
Anytime boleh 'masuk ofis'..
Bahagia je..

Kak Hus senyum je la..
Tapi dalam hati Kak Hus..
Korang pun besat jugak..
Ada keje tetap..
Gaji tetap..
Tak yah runsing2 nak capai target..
Target sales & bonus..
Cuma kena follow waktu keje & arahan majikan je..

Sebenarnya sama je kerja sendiri or makan gaji..
Tapi bila bekerja sendiri kita bebas adjust masa kita..

Sekali sekala keluar makan spent time dengan anak-anak Kawan-kawan Kak Hus cakap best je tengok Kak Hus.. Sebab bekerja sendiri.. Any...