Wednesday, August 24, 2016

Bimbingan menjana pendapatan dari rumah sehingga berjaya


Peluang jana pendapatan secara online

Ada tak di antara anda ni inginkan TIME FREEDOM, MONEY FREEDOM?


Ada tak di antara anda ingin mencari pendapatan tambahan dengan melakukan bisnes secara online?
Tapi tidak mempunyai modal untuk memulakan bisnes..
Jadi anda bermula dengan buat dropship.
Tapi komisen dari dropship tak la seberapa.
Hari2 buat promot..post sana sini..tapi dalam sehari susah benar nak close deal.
Akhirnya anda give up..tak nak dah buat dropship. Habis duit topup data je.. Poket tak penuh2 pun.

Nak tak kalau mami offer anda untuk sertai group bisnes mami? Sememangnya tak perlukan modal jugak. Masih boleh bermula dengan dropship jugak. Dan setiap hari mami akan membimbing anda dengan tips2 dan cara membuat internet marketing yang berkesan.

Anda juga tak perlu nak face to face dengan customer. 100% secara online. Jadi tak ada istilah malu nak promot.

Apa yang menarik tentang bisnes online adalah liputan pelanggan anda tidak terhad. Boleh cover seluruh Malaysia walhal seluruh dunia sekali pun.

Lagi best sambil uruskan anak2 dan rumah tangga pun boleh jana income. Even tengah jaga anak tak sihat pun masih berpeluang jana pendapatan.

Best kan?

Dengan bisnes shaklee...prospek anda tergolong dalam semua lapisan masyarakat..daripada bayi kecil, kanak2, remaja, pasangan berkahwin, ibu hamil, berpantang, menyusu sehinggalah warga emas lelaki & wanita.

Antara benefit yang anda akan peroleh daripada bisnes Shaklee.

Untung runcit
Bonus bulanan
Elaun kereta
Trip pelancongan
Majlis penghargaan dari Shaklee
Time freedom bersama keluarga
Tambah aset
Tambah kenalan dan bulatan kegembiraan

Ini antara benefit yang semua orang LAYAK dapat dari bisnes yang saya usahakan.
Saya layak.. awak layak.. semua pun layak.

Produk Shaklee sentiasa terbukti selamat, semulajadi dan berkesan.
Malah ada landmark study yang menyokong kestabilan Shaklee.

Jadi peluang tersedia untuk anda, semua rakyat Malaysia, untuk bersama saya usahakan bisnes Shaklee yg memang ada market yg luas ini.. ada demand yg tinggi setiap hari. Ada support dari mentor berdedikasi.

Izinkan saya jadi  mentor bisnes Shaklee anda
Izinkan saya bantu anda capai cita cita dan impian anda
Izinkan saya lihat anda dan keluarga lebih gembira menikmati taraf hidup yg lebih sihat dan lebih baik dari segi ekonomi

**********************************

Ambil masa untuk fikir dulu. Bagi isteri minta izin dengan suami dulu.

Kalau dah bersedia nak sertai mami boleh SMS/Whatsapp/Telegram mami 0162222531.

Mami mengalu-alukan kedatangan anda semua. Jangan malu2 yer.
Nak cari rezeki yang halal untuk keluarga tak boleh malu.

Serum merawat masalah rambut gugur dalam 14 hari supaya tak nampak botak

Atasi masalah rambut gugur

Puas hati Cik Bunga masalah rambut gugur yang buatkan Cik Bunga merana selama ini dah pun selesai.

Anda nak tau apa rahsia nya?

Dulu tak tidur malam Cik Bunga asyik memikirkan rambut gugur yang semakin teruk.

Mana tak nya setiap kali mandi penuh segumpal rambut gugur dekat lubang tandas.

Tambah pula  Encik hubby selalu selalu mentertawakan Cik Bunga disebabkan rambut yang semakin menipis.

Dikatanya kepala Cik Bunga dah hampir botak.

Tuhan saje yang tahu perasaan waktu tu. 
Mujurlah Cik Bunga dijodohkan bertemu AJWA HAIR rasa bersyukur tak terhingga sampai ter mengalir air mata manis Cik Bunga kegembiraan.

Banyak kebaikan AJWA HAIR ni.

Monday, August 22, 2016

4 Rahsia Besar Cik Puan Husna Dalam Bisnes Shaklee

Alhamdulillah termasuk bulan ni dah 2 tahun 4 bulan saya menjadi pengedar sah shaklee.

Dan alhamdulillah dah ratusan orang saya tolong atasi masalah kesihatan mereka.

Bersyukur jugak sebab buat julung2 kalinya saya berjaya memperoleh award dalam Ireach Super Star baru2 ni, walaupun sebenarny dah lama saya aim untuk anugerah-anugerah seperti ini. Mungkin ini merupakan permulaan untuk kejayaan yang lebih besar lagi.

Trofi yang saya peroleh semasa award tersebut
Untuk kali ni saya nak berkongsi rahsia besar bagaimana saya boleh terus kekalkan momentum saya dalam bisnes ni walaupun sering diuji dengan sale yang merudum & pelbagai kerenah prospek & customer.

Pencarian Bisnes Partner di seluruh Malaysia

Bila berbisnes secara online ni customer saya datangnya dari seluruh Malaysia termasuklah sabah & sarawak.

Saya ni pulak dahla jenis hati kecik..cepat kesian kat orang..

Tambah2 pulak bila dapat whatsapp/ mesej macam ayat customer semalam
"dah merana"
"dah tak tahan sakit" la
"dah macam2 cuba tapi tak berkesan pun"
mula la kesian..

Tapi di luar kemampuan saya nak deliver ke seluruh malaysia. Saya tetap perlukan khidmat poslaju atau courier servis yang lain yang at least perlukan sehari untuk sampai.

Tambahan pulak dengan banyaknya kes penipuan dikalangan peniaga online..akibatnya mereka ni was2 nak beli secara online.

Jadi saya sangat2 mengalu2 kan sesiapa sahaja untuk menjadi pengedar shaklee paling hampir kepada customer2 saya yang berada di seluruh malaysia ni.

Oleh itu saya  membuka peluang kepada sesiapa sahaja untuk menyertai #siriusstargroup @ #ssgroup untuk sama2 kita jana pendapatan secara sampingan dari rumah.

Secara tak langsung boleh membantu diri sendiri & orang ramai meningkatkan kesihatan diri & keluarga.

Jika anda berminat boleh terus mesej/whatsapp hati ke hati dengan saya. Terbuka kepada sesiapa sahaja di seluruh Malaysia.

Hubungi 0162222531

Laman web jual Shaklee MURAH ?? Entah-entah TIPU. JANGAN TERPEDAYA !!

Semalam saya dapat komen dari seorang pengunjung blog saya.. 

Katanya;


"Mahalnya shaklee ni..mesti tipu shaklee ni.."

Korang yang pengamal shaklee jangan pulak menggelabah.. Relax dulu.

Sebelum saya jawab spekulasi kat atas tu..saya nak tanya beberapa soalan..

Apsal emas tulen 999 tu mahal sangat ye?

Apsal cincin berlian tu mahal ye?

Siapa peminat handbag LV? 1 beg yang ori berapa 'k' yer?
Kenapa korang tetap beli handbag LV tu walaupun harganya riban2..tak takut tipu ke?

Kat pasar malam pun banyak handbag LV tu..baru RM10.

Friday, August 12, 2016

Produk yang merawat jerawat batu dari dalam dengan BERKESAN

produk menghilangkan jerawat

Kenapa dengan muka aku ni?? Sakit nya adoi!!!

Teruknya..sampai bernanah..berparut !!
Malulah nak keluar.... Pesanan tokey, kita kene setel masalah jerawat dulu..setelkan dari dalam dulu..kemudian baru luar..luka dari jerawat tu..lepas setel yg tu..baru kita ikhtiar nak pulihkan parut jerawat pulak k.

Thursday, August 11, 2016

TIPS DETOX : Kelebihan Chia Seed sebagai SUPERFOOD


Chia Seed Superfood!

💖 Membendung Kelaparan & menyokong pengawalan berat badan
💖 Pengawalan gula darah yg lbh baik
💖 Meningkatkan tahap kesihatan jantung
💖 Menentang sembelit
💖 Menggalakkan keanjalan dan pergerakkan sendi
💖 Meningkatkan keupayaan utk menumpukan perhatian
💖 Melegakan refluks asid dan pedih ulu hati
💖 Membekalkan nutrisi untuk ibu mengandung
💖Menggalakkan kulit dan rambut yg sihat dan cantik


Setiap 10g hidangan Chia Seed penuh dapat membekalkan
✔ 16x lebih omega-3 berbanding ikan salmon
✔ 2.5x lebih protein berbanding kacang merah
✔ 4x lebih serat berbanding oat
✔ 5x lebih kalsium berbanding susu
✔ 6x lebih zat besi
✔ 18.1x lebih zat maknesium berbanding brokoli

Cara2 nk makan chia seed ni mcm2 pon boleh. Paling2 senang campur dalam air biarkan sekejap & boleh minum. Selain tu boleh dinikmati dgn cara :

🍚Taburkan pd bijirin, yogurt, salad, nasi / mee
🍰Tambah dlm hidangan manisan seperti jeli & puding
🍵Campur dlm jus buah-buahan / smooties
🍞Bakar bersama roti, pastri, biskut, muffin, kek

🍳Boleh juga campur dlm telur dadar, sandwich, popia & mcm2 lg mengikut kreativiti masing2!

Credit fb : emilyrosewanda