Suplemen shaklee untuk kanser prostat

11/26/2017 Unknown 0 Comments

Prostat merupakan sistem reproduksi lelaki dimana terdapat kalenjar prostat yang menghasilkan air mani yang mengandungi sperma.

Kanser kalenjar prostat adalah kanser yang terjadi apabila sel yang terdapat di prostat termutasi, membahagi dan tumbuh secara tidak terkawal.
Ia boleh merebak ke tempat lain di dalam tubuh dan mampu memusnahkan tisu normal yang lain.

Prostat merupakan sistem reproduksi lelaki dimana terdapat kalenjar prostat yang menghasilkan air mani yang mengandungi sperma. Kanser kal...

0 comments:

Kompilasi menu berpantang selama 44 hari beserta resepi

11/20/2017 Unknown 0 Comments

Menu 44 hari berpantang


Bagi ibu-ibu yang berpantang sendiri, biasanya minggu pertama macam2 idea menu berpantang datang kan..
Masuk minggu ke2 ulang balik resepi minggu pertama..
Last2 kehabisan idea.
Mujurlah time berpantang biasanya makan berselera..
So makan je apa yang ada.

Kompilasi ni Una buatkan khas untuk panduan ibu-ibu berpantang, encik suami, mak bidan dan termasuklah mereka2 yang tolong jaga orang berpantang.
Dan juga untuk persediaan diri sendiri jugak nanti.

Semoga bermanfaat yer..

Bagi ibu-ibu yang berpantang sendiri, biasanya minggu pertama macam2 idea menu berpantang datang kan.. Masuk minggu ke2 ulang balik res...

0 comments:

10 sebab ESP SHAKLEE jadi fenomena & pilihan rakyat Malaysia

11/12/2017 Unknown 1 Comments


ESP adalah singkatan daripada Energizing Soy Protein.
Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi. Didatangkan dalam canister dan berbentuk serbuk. 
ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. (Dilarang dibancuh dengan minuman berkafein)
ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi.

ESP shaklee adalah antara produk shaklee yang sentiasa mendapat permintaan di kalangan rakyat Malaysia.
Sebab itulah ianya antara HOT SELLER produk shaklee.

Kenapa la ESP Shaklee ni menjadi fenomena & pilihan di kalangan rakyat Malaysia?

ESP adalah singkatan daripada Energizing Soy Protein. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi. Didatangkan dalam canister dan berb...

1 comments:

Produk baby shaklee yang selamat untuk kulit sensitif

11/08/2017 Unknown 0 Comments

Produk baby shaklee


Pengalaman 2 anak Una..masa dalam pantang kulit diorang sangat sensitif...
(Rasanya mana2 bayi pun macam tu kot..)

Bila salah guna sabun mandian...
kulit jadi merah..beruam dan kering..
(Mungkin gatal..tapi sebab baby diorang tak pandai bagitau lagi...)

Masa berpantang kan kakak...
Macam produk say try..
Sampai la ada seorang ibu suggest suruh guna sabun mandian jenama seba made..
Baru la ok..

So masa berpantang kan aisar memang sabun tu je la jadi pilihan Una...

Pengalaman 2 anak Una..masa dalam pantang kulit diorang sangat sensitif... (Rasanya mana2 bayi pun macam tu kot..) Bila salah guna sa...

0 comments:

TAK PUAS HATI DENGAN SHAKLEE SEBAB TAK ADIL !!

11/07/2017 Unknown 0 Comments



Bila shaklee umumkan bahawa sepanjang bulan November ada promosi less 5% dengan pembelian vivix twinpack Una sangat2 excited...
Yelah..bulan ni mak yong bakal meletop..
So cadangnya nak la berpantang dengan vivix..
Nak rasai kelainan berpantang dengan vivix pulak..
So bila ada promosi macam ni memang untung sangat la..
Daripada harga RM402.80 (harga untuk ahli shaklee sahaja) boleh dapat RM3++ sahaja untuk 1 botol..

Bila shaklee umumkan bahawa sepanjang bulan November ada promosi less 5% dengan pembelian vivix twinpack Una sangat2 excited... Yelah.....

0 comments: