TAK PUAS HATI DENGAN SHAKLEE SEBAB TAK ADIL !!

11/07/2017 nurul husna 0 Comments



Bila shaklee umumkan bahawa sepanjang bulan November ada promosi less 5% dengan pembelian vivix twinpack Una sangat2 excited...
Yelah..bulan ni mak yong bakal meletop..
So cadangnya nak la berpantang dengan vivix..
Nak rasai kelainan berpantang dengan vivix pulak..
So bila ada promosi macam ni memang untung sangat la..
Daripada harga RM402.80 (harga untuk ahli shaklee sahaja) boleh dapat RM3++ sahaja untuk 1 botol..


Pengedar vivix shaklee

Setiap pembelian vivix twinpack anda layak untuk mendapatkan;
1. Yuran keahlian percuma ---> Jimat RM68.90
2. Penghantaran percuma ke seluruh Malaysia & Sabah Sarawak ---> Jimat RM10.60 bagi SM, dan RM21.20 bagi SS.
3. Bonus tunai sebanyak RM36.10.
4. Penjimatan sehingga RM155.

Kenapa Una excited sangat nak berpantang dengan vivix shaklee ni?

1. Memberikan tenaga kepada ibu selepas bersalin

Kebanyakan produk set berpantang hanya boleh diambil selepas bayi bebas sepenuhnya daripada jaundis..
Berbeza dengan set berpantang shaklee..termasuklah vivix...ianya boleh diambil sebaik sahaja selepas bersalin.
Jadi tenaga yang hilang sepanjang proses bersalin dapat dikembalikan dengan segera.
Ini kerana vivix bertindak pada peringkat sel.
Dan ia membantu meningkatkan sel mitokondria..
Refer artikel ini -->http://bit.ly/2AjxbF

Dahla selepas bersalin ibu-ibu terpaksa uruskan diri sendiri kerana masih di wad.
Jadi vivix ni merupakan satu2 nya pilihan terbaik.

2. Membantu menyembuhkan luka dengan cepat

Kalau tanya mana2 ibu bersalin pun mesti pilih untuk luka episiotomi atau ceaserian sembuh dengan cepat.
Bila luka dah baik..nak bergerak pun senang..
Kalau tak..luka lebih berisiko untuk kena jangkitan kuman.
Dah tu bertambah pulak 1 masalah lain lagi..
Rata2 ibu-ibu yang penah berpantang dengan vivix share pengalaman mereka seawal 7 hari luka dah kering dengan baik.
Susu badan pun bukan main meriah lagi.

So daripada 2 alasan ni la yang buatkan Una excited nak berpantang dengan vivix shaklee..

Malangnya promosi vivix kali hanya layak untuk mereka yang bukan ahli sahaja..
Sampai hati shaklee berat sebelah..😢😢


Pengedar vivix shaklee


So jika anda masih belom mendaftar sebagai ahli shaklee ini lah peluang keemasan yang tak boleh anda lepaskan..
Inilah masa nya untuk anda grab keuntungan berlipat ganda ni..

Ingat !!!
Promosi ni hanya sah sepanjang bulan ini sahaja..sah sehingga 30 November 2017.

Actually ada banyak lagi manfaat vivix shaklee yang lain...

Pengedar vivix shaklee


Ingin dapatkan promosi vivix ni.

Hubungi; 
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
http://nurulhusna.wasap.my

Bila shaklee umumkan bahawa sepanjang bulan November ada promosi less 5% dengan pembelian vivix twinpack Una sangat2 excited... Yelah.....

0 comments: