Year End Sale 2017!!!

12/02/2017 nurul husna 0 Comments



Bulan lepas Una ada up entri pasal ketidakpuasan hati Una sebab shaklee dah berlaku tidak adil kepada pengedar nya sendiri..
Gamaknya artikel tu sampai ke pihak management kot...kihkihkih...
(Boleh baca kat sini -->http://bit.ly/2j6n7ZY)

So bulan ni shaklee telah buat promosi untuk semua pengguna shaklee...tak kira lah samada shaklee's members or nonmember..
Di mana setiap;
✔pembelian 2 botol vivix akan dapat diskaun 5% dan
✔beli 6 botol vivix layak untuk dapatkan 1 botol vivix secara PERCUMA.




So adil dan saksama buat semua orang..

Lebih menarik lagi apabila anda grab promosi ni anda layak;

🎊secara otomatik menjadi ahli shaklee (buat mereka yang belom menjadi ahli)
🎊layak untuk membuat belian dengan harga ahli...di mana pada harga paling rendah & menjimatkan
🎊dapat bonus tunai daripada shaklee (jumlah bonus bergantung kepada jumlah belian anda)
🎊FREE POSTAGE
🎊FREE CONSULTATION daripada saya sendiri seumur hidup (hanya jika anda membuat belian melalui saya
-->www.wasap.my/60162222531
🎊berpeluang untuk mendapatkan RED HOT COOLER BAG pada harga RM29.89 (*exclude GST)

So jangan lepaskan peluang ni..
Sebab dah lama betul shaklee tak buat promosi macam ni..
Promosi berlangsung dari 1-31 Disember 2017.
Lepas ni jangan tanya lagi yer..

Macam biasa untuk tempahan dan pertanyaan lanjut boleh hubungi;
Hubungi; 
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
http://nurulhusna.wasap.my

Bulan lepas Una ada up entri pasal ketidakpuasan hati Una sebab shaklee dah berlaku tidak adil kepada pengedar nya sendiri.. Gamaknya ...

0 comments: