ABOUT US

4/30/2016 Unknown 0 Comments

Assalamualaikum

Nurul Husna adalah ibu kepada puteri solehah Amani Annur Qismina dan putera soleh Ahmad Aisar Qaisir. Saya juga seorang isteri kepada seorang guru sekolah menengah Ahmad Shahir.


Saya merupakan surirumah sepenuh masa, membesarkan anak-anak dengan tulang 4 kerat saya disamping seorang usahawan Pusat Tuisyen.

Sejak awal lagi saya memang decide nak besarkan anak sepenuh tanpa perlu hantar ke pengasuh, jadi memang cita-cita saya bekerja sendiri dan memiliki perniagaan sendiri.
Saya menjadi ahli shaklee sejak April 2014 dan pada masa itu saya mendaftar untuk berbisnes secara sepenuh masa dari rumah. Sememangnya pilihan saya tepat. Bisnes ini banyak membawa perubahan kepada hidup saya. Ukhuwah antara team sangat akrab dan luar biasa. Kalau kelamaan semakin seronok dan bahagia bila dapat bantu orang lain mencapai impian mereka samada nak sihat, cantik, kurus dan menambah pendapatan.


bisnes online tanpa modal

Anda ingin bersama-sama saya dalam menjalankan bisnes Shaklee secara sambilan atau sepenuh masa? Saya sedia memimpin tangan anda bersama-sama, agar kita berjaya seiringan.  Hubungi Nurul Husna 0162222531 Sekarang! Dengan bermodalkan hanya RM68.90 (atau Percuma), anda boleh menjana pendapatan sehingga 3, 4, 5 malah 6 angka!!
Mari baca lebih lanjut bagaimana saya mula menjana pendapatan dari bisnes Shaklee ini di sini

cara buat bisnes dari rumah

Assalamualaikum Nurul Husna adalah ibu kepada puteri solehah Amani Annur Qismina dan putera soleh Ahmad Aisar Qaisir. Saya juga seorang...

0 comments: