Pengalaman pertama kali minum esp shaklee

7/17/2017 nurul husna 0 Comments

Pengedar esp shaklee


Bagi yang dah biasa dengan brand shaklee rasanya dah kenal sangat dengan esp ni.
Ianya ialah minuman sebagai makanan tambahan yang berasaskan 100% soya non GMO.
Sangat tinggi dengan kandungan protein di samping indeks glisemik yang sangat rendah.


Pengedar esp shaklee


Biasanya mereka yang mengambil esp shaklee ni bagi tujuan;

🌷Nak banyakkan & pekatkan susu badan.
🌷Nak kawal pemakanan sebab nak turunkan berat badan @ dapatkan berat badan ideal.
🌷Ingin mencerahkan & mencantikkan kulit.
🌷Untuk atasi masalah gastrik.
🌷Sebagai pembekal tenaga segera.

Dan banyak lagi tujuan mereka mengamalkan esp shaklee..

Kali pertama Una ambil esp ni sebab terpengaruh dengan mereka yang bertahun-tahun amaklan esp.
Kulit mereka jadi lebih remaja, gebu, tegang, cerah, bersih dari jerawat & parut.
Pendek kata cantik2 belaka la..

Padahal Una ni bukan penggemar susu pun.
Bila minum rasa tak boleh nak telan.
Memang pun itu yang terjadi.
Bancuh 1 mug..
Cuma minum seteguk 2 je.
Lepas tu try la campur dengan tamar koko.
Untuk kurangkan rasa susunya.
Alhamdulillah boleh telan dan amalkan hari2.

Tak lama lepas tu try campur dengan nestum pulak.
Lagi sedap.
Sejak tu Una try pelbagai resepi esp.
Mana tau ada yang kena ditekak kan.

Pengedar esp shaklee

Setelah sebulan lebih consume esp.
Dekat2 nak habislah 1 can.
Apa yang Una perasan...
Lepas minum esp terus lawas.
Terus rasa nak membuang.
Tak perlu nak bertapa lama-lama dalam bilik termenung.
Kulit pun jadi makin halus.
Macam ambil kolagen je rasanya.

La ni dah jadi mak yong..
Una nekad nak konsisten sampai anak habis menyusu..
InsyaAllah..
Sebabnya ada testimoni baby shaklee..kulitnya gebu betul..
Sebab sepanjang hamil ibu nya amalkan esp setiap hari..

Esp untuk ibu hamil


Ada yang nak try esp?

CARA ORDER ESP SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke <ESP SHAKLEEini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Untuk tutorial step by step menggunakan eSell boleh lihat di sini;

---> TUTORIAL MEMBUAT BELIAN PRODUK SHAKLEE MENGGUNAKAN ESELL


Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.



Nurul Husna
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
--> www.wasap.my/60162222531


Anda juga berpeluang untukendapatkanFREE konsultasi sebelum dan selepas!

Bagi yang dah biasa dengan brand shaklee rasanya dah kenal sangat dengan esp ni. Ianya ialah minuman sebagai makanan tambahan yang ber...

0 comments: