KRIM PALING LARIS & BERKESAN UNTUK RUAM LAMPIN

9/06/2017 nurul husna 2 Comments



Seminggu sebelum cuti raya haji baru-baru ni..tengah syok dok membelai bongkah cendawan (kalau korang nak tau sekarang ni Una tengah jalankan projek cendawan tiram..boleh klik kat sini untuk tau ⏩⏩http://bit.ly/2j5mCSx) tiba-tiba dapat call dari kawan lama minta hantarkan krim herbal blend as soon as possible..katanya sekali lagi anak nya kena ruam lampin.

Seingat Una kali pertama (ingatkan yang terakhir) beliau pernah order tahun lepas. Masa tu anaknya masih baby lagi..
Sekarang ni dah boleh mulut..ramah bukan main..walaupun yang paham dia cakap mak dia sorang je..πŸ˜‚πŸ˜‚

Masa tu kena ruam lampin jugak..
Merah..melecet punggung baby tomei tu..
Kesian pun ada..asal lepas kencing & berak mesti nangis2..
Nak cakap sakit tak reti lagi..
So nangis je la yang baby tu tau..

Bila mak nya terbaca posting Una di facebook tentang krim herbal blend ni berkesan untuk merawat ruam lampin terus la beliau minta hantarkan 1 tiub..
Nak cuba katanya..
Dah macam2 krim dicuba..
Kulit baby tu bukan makin baik tapi makin nipis jadinya..

krim herbal blend


Puncanya sebab pengasuh terlambat tukar diapers je.
Tu pun baru sekali..
Tapi disebabkan kulit baby masih halus dan sensitif walaupun sekejap tetap bagi kesan.

Alhamdulillah lepas 2 hari sapu herbal blend..
Merah dipunggung makin kurang..
Baby tu pun dah tak nangis macam sebelum ni lagi dah bila terbuang air dalam diapers..
Seronok betul la kawan Una tu..
Bila krim tu benar-benar berkesan.

Tu yang bila jadi lagi..
Herbal blend je la yang dicarinya..

Sebenarnya ada banyak lagi manfaat krim herbal blend ni..
Antaranya;

πŸ’•Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
πŸ’• Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
πŸ’• Menghilangkan luka dan merawat eczema
πŸ’• Melegakan gigitan serangga / nyamuk
πŸ’• Merawat kulit gatal
πŸ’• Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
πŸ’• Losyen harian untuk kulit kering
πŸ’• Krim urut badan lenguh
πŸ’• Merawat kesan luka melecur (klik link ni http://bit.ly/2x6bWFA untuk lebih lanjut)
πŸ’• Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
πŸ’• Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga

Nak tau lebih lanjut pasal krim ni boleh klik DI SINI↩
KRIM HERBA SELAMAT & BERKESAN UNTUK KULIT BAYI SENSITIF

Nak cuba krim herbal blend ni untuk si comel anda?
Follow cara berikut untuk membuat tempahan.

CARA ORDER KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke <HERBAL BLENDini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.

Nurul Husna
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
--> www.wasap.my/60162222531

Anda juga berpeluang untuk mendapatkan FREE konsultasi sebelum dan selepas!

Seminggu sebelum cuti raya haji baru-baru ni..tengah syok dok membelai bongkah cendawan (kalau korang nak tau sekarang ni Una tengah ja...

2 comments: