Makanan tambahan untuk kecutkan cyst

9/18/2017 nurul husna 0 Comments



Sabtu lepas...sempena Hari Malaysia 16 September....shaklee telah buat promosi kaw-kaw buat pengguna tegar nya..
So daripada kejadian tu Una nak share kisah bagaimana salah seorang customer Una berjaya kecutkan cyst sebesar 8 cm.

Masa awal bulan september..
Una dapat whatsapp daripada customer lama..
Pada mulanya beliau nak order gla complex..
Katanya period tak tetap..
Dah 6 bulan tak period.
Nak kata pregnant..
Bujang lagi..


Korek punya korek rupanya ada cyst sebesar 8 cm..
Pada masa tu Una suggest ambik vivix sekali..

Kenapa vivix?



Vivix dengan resveraterol dan polifenol bersifat antioksidan berkuasa tinggi.
Dengan kuasa antioksidan nya dapat mengawal, melambatkan dan membunuh sel-sel radikal bebas yang menyebabkan pertumbuhan cyst.

Kenapa Gla Complex?



GLA Complex boleh membantu memperbetulkan kembali hormon dalam badan yang tidak seimbang itu. Bila hormon seimbang, perlahan-lahan cyst akan mengecut.

Seminggu selepas itu..
Sekali lagi beliau whatsapp saya untuk order vivix pulak.
Yelah cyst yang dah membesar dan menampakkan perut nya macam buncit.
Macam tengah pregnant 7 bulan.
Padahal bujang lagi.

Dah setel urusan jual beli..
Seminggu selepas itu saya share promosi shaklee sempena hari malaysia.

Hanya sah pada 16 September 2017 sahaja

Beli 2 botol vivix dapat less 20% + 5%.
Dapat keahlian percuma. Jimat RM80.
Dapat pulak bonus tunai RM30++.
Dapat pulak peluang cabutan bertuah.

Dengan tak fikir panjang terus dia decide nak beli.
Katanya kawan nya pulak nak try..
Setelah beliau share kesan pengambilan vivix & gla dalam tempoh hanya seminggu..
Cyst dah makin mengecut.
Walaupun belom pergi check up dengan doktor tapi katanya perut nya dah rasa makin kempis.
Alhamdulillah..
Walaupun pada mulanya saya terkejut jugak.
Kok cepat benar.

Biasanya pengalaman customer sebelum ni agak makan masa.
Mungkin jugak atas sebab faktor pemakanan.
Beliau memang jaga pemakanan.
Yang mana makanan yang merangsang tumbesaran cyst memang langsung tak si sentuh.

Di bawah ni adalah screenshot perbualan saya dengan rakannya yang nak grab promosi vivix tu.

Testimoni gla untuk cyst

Testimoni lain vivix bantu kecutkan cyst dan fibroid




Kalau anda mengalami masalah yang sama.
Jangan tunggu lagi sehingga ia merisikokan kesihatan anda.
Tak salah berikhtiar.
Lagi pula dah ribuan pengguna memberikan feedback positif.


CARA ORDER SUPLEMEN UNTUK CYST


Cara 1 – Anda boleh terus klik ke <SET CYST & FIBROID SHAKLEEini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.


Untuk tutorial step by step menggunakan eSell boleh lihat di sini;

---> TUTORIAL MEMBUAT BELIAN PRODUK SHAKLEE MENGGUNAKAN ESELL


Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.

Nurul Husna
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
--> www.wasap.my/60162222531

Anda juga berpeluang untuk mendapatkan FREE konsultasi sepanjang tempoh penggunaan!

Sabtu lepas...sempena Hari Malaysia 16 September....shaklee telah buat promosi kaw-kaw buat pengguna tegar nya.. So daripada kejadian ...

0 comments: