Produk untuk atasi masalah sendi. Alternatif kepada Advance Joint Health

9/27/2017 nurul husna 0 Comments


Rasanya dah dekat 2 tahun kot advance joint health tablet dah tak ada di pasaran.
Walaupun dah 2 tahun tak ada..
Disebabkan keberkesanan advance joint health tablet ni membantau mengatasi sakit lutut dan sendi di kalangan warga emas...
Sehingga sekarang pun masih ada yang mencari tablet ni.

Habis tu apa solution makcik2 dan pakcik untuk atasi masalah sakit sendi diorang.
Tak kan nak biar je sakit tu..
Atau sekadar bergantung dengan painkiller selamanya.


Sama iuga kes orang muda yang ada masalah sendi yang disebabkan eksiden ke, kecederaan semasa bersukan ke...
Tak kan selamanya nak bertongkat je..

Actually dalam produk shaklee tetap ada solution nya..
Tetap ada alternatif nya..
Iaitu vivix & collagen powder.



Kenapa kolagen shaklee?
Kolagen diperlukan utk membaiki dan maintain tisu2 lembut di sekitar sendi. kalau tisu2 ni rosak.. itu yg krupp krappp sakit sendi segala tu.

Kenapa vivix?
Kajian menunjukkan resveratrol (bahan dalam Vivix tuh) berkesan utk mengatasi masalah keradangan, antioksidan, membaiki DNA dan menghalang sel dari bermutasi. Ia bukan saja sangat bagus untuk masalah sendi tapi masalah2 kesihatan lain. Silap2 boleh muda 25 tahun?

So dengan gabungan kedua-duanya & penggunaan yang kerap.
InsyaAllah masalah sendi anda boleh diperbaiki..
Kerana kedua2 nya bertindak dari dalam.

Berapa lamakah masa yang diambil untuk merasai keberkesanannya?

Jika anda bukanlah seorang perokok...
Seawal 3 bulan anda akan merasai kesannya..
Ini kerana sel tubuh kita membahagi dengan lengkap sepenuhnya dalam masa 3 bulan.
Namun bergantung juga kepada pemakanan dan gaya hidup anda.
Adakah anda mengamalkan pengambilan makanan yang mempunyai nutrisi lengkap setiap hari.

Namun jika anda seorang perokok..
Masa yang diambil adalah lebih panjang.
Ini kerana bahan-bahan kimia berbahaya di dalam seputung rokok boleh merosakkan sel.
Jika lebih banyak sel yang rosak..lebih lama masa yang diambil untuk dibaik pulih.

Testimoni Vivix & kolagen untuk masalah sendi..

Kolagen shaklee untuk sendi



Ingin membuat tempahan SET SENDI ni.
Ikuti langkah berikut.


CARA ORDER SET SENDI SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke SET SENDI ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.




Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
http://nurulhusna.wasap.my

Rasanya dah dekat 2 tahun kot advance joint health tablet dah tak ada di pasaran. Walaupun dah 2 tahun tak ada.. Disebabkan keberkesan...

0 comments: