Kenapa bisnes shaklee dapat perhatian rakyat Malaysia

3/17/2017 nurul husna 0 Comments



Kenapa majoriti rakyat Malaysia pilih shaklee sebagai bisnes online?

Kenapa kak hus pun sama ikut obses dengan bisnes shaklee ni?

Jawapannya ada dalam entri ni..

1. Modal permulaan yang rendah

Dengan hanya RM79.50 dah boleh jadi ahli & dah boleh memulakan bisnes.

2. Tiada paksaan untuk menyimpan stok.
.Boleh bermula sebagai dropship..

Hampir 100% proses bisnes shaklee berjalan secara online..
Dari marketing, tempahan stok, kelas coaching..
Jadi bagi mereka yang tiada modal boleh bermula sebagai ejen dropship..
Yang mana buat marketing / promosi..
Bila dah close deal baru buat tempahan melalui sistem online yang beroperasi 24jam..

3. Tidak perlu keluar meeting hingga tengah malam.

Hampir 100% kelas coaching shaklee berjalan secara online..
Jadi anda bebas menghadiri kelas di mana sahaja..
As long as ada line internet je..

4. Tiada penindasan downline..

Dalam shaklee tiada konsep head hunting..
Kami hanya guna konsep 3S.
Share Servis Sponsor..

Even dah jadi leader tetap kena buat sales..
Siapa banyak sale dia dapat lebih..
Siapa buat lebih dia cepat naik..
Bukan sebab ko join dulu or tak..

Bahkan downline juga boleh lebih berjaya daripada upline..

5. Mentor yang pemurah ilmu..Team supporting yang super best..

Dalam team saya..majoriti upline sangat supportive..
Even super duper upline pun tak kedekut ilmu & pengalaman..
Setiap hari kami disuapkan ilmu..

Apa je ilmu marketing baru yang tengah HOT..
Contoh COPYWRITING ke..
Marketing tru FB ads ke, blog ke dan ig..
Awal2 lagi upline dah update kan kami dengan ilmu baru..

Padahal kalau usahawan lain nak menuntut ilmu dengan skill2 macam ni mau nya ribu riban modal kena keluar..

Tapi bagi pengedar shaklee kami dapat FREE je..
Bermodalkan hanya RM79.50 je kot..
Untuk register sebagai ahli shaklee..

So tak ada istilah donline dibiarkan terkontang kanting..
Hanya kena rajin follow rapat2 upline je..

Cukuplah 5 point ni dulu..
Kalau nak tau lebih lagi meh la join..

By the way saya tinggalkan anda dengan video daripada salah seorang leader shaklee..
Yang mana pada awalnya dia buat keputusan untuk sertai bisnes ni sekadar untuk dapatkan wang tambahan sebanyak RM500 je untuk biaya bayaran bulanan pengasuh anak2..

Tapi kini bonus shaklee beliau sudah melebihi gaji bulanan sebagai guru..




Bagi mereka yang menonto melalui android..sila rotate skrin untuk menonton..
Maaf atas kesulitan..😊✌

Kenapa majoriti rakyat Malaysia pilih shaklee sebagai bisnes online? Kenapa kak hus pun sama ikut obses dengan bisnes shaklee ni? Jawa...

0 comments: