Harga minyak naik..berat naik..perut naik...apa yang tak naik?

4/16/2017 nurul husna 0 Comments


Katanya harga minyak tengah tak stabil sekarang..
Sampaikan kerajaan terpaksa umum perubaham harga minyak setiap minggu.
Dan nampaknya harga minyak naik lagi..
Stress kan..
Bila harga minyak naik..
Ofkos la kos sara hidup pun meningkat..
Dahla gaji cukup2 je sampai hujung bulan..
Dah habis berjimat dah selama ni..
Sekarang ni nak berjimat macam mana lagi dah...

Kalau difikir memang tak jadi kerja..
Bila keadaan tak menyebelahi kita...
Dalam keadaan sekarang ni kita kena cari solution lain..

Macam ahkak sendiri pun..
Even dah ada tuisyen center sendiri..
Ahkak tetap buat part time bisnes..
Atleast bila masa free..
Tak ada kelas masyuk jugak poket ahkak even dapat close 1 set promo alfalfa buy 1 free 1..

Tengah mengemas rumah...
Close deal pulak ostematrix twinpack ostematrix..
Berbaloi la jugak kan..
Daripada ngadap fb tapi tak dapat apa2...

Jadi sepanjang bulan ni ahkak nak  cari protege baru yang nak buat extra income Rm200-Rm500 per month.

Dapat jugak tolong korang beli pampers/susu anak..
tampung duit minyak yang dah makin naik, bayar hutang ptptn,
beli buku untuk belajar,
tolong mak ayah,
buat belanja sekolah anak,
beli vitamin sendiri, etc etc..

Ahkak nak cari yang rajin,
nekad
dan tak banyak alasan.

Shaklee Bussiness Leader
Nurul Husna
0162222531

http://nurulhusna.wasap.my/
Capaian segera menggunakan aplikasi Whatsapp..

Katanya harga minyak tengah tak stabil sekarang.. Sampaikan kerajaan terpaksa umum perubaham harga minyak setiap minggu. Dan nampaknya ...

0 comments: