PROMOSI ESP SHAKLEE !!!

10/17/2017 unazack Husna 0 Comments

Esp paling murah

Rasanya dah hampir setahun shaklee tak buat promosi untuk produk-produk nya..
Kalau ada pun hanya untuk set-set kesihatan yang shaklee dah tetapkan.
Sebagai contoh SET DETOX, SET UNTUK WANITA, dan lain-lain lagi.
Yang bestnya promosi set-set ni..
Pelanggan atau pengguna shaklee berpeluang untuk mengumpul merchandise eksklusif keluaran shaklee yang memang tak ada dijual di mana-mana.

Tapi untuk bulan ni..
Shaklee bagi peluang kepada semua pengguna nya yang dah lama menunggu offer macam.

Apa promosi bulan ni?


Berita gembira buat pengguna setia esp shaklee..kerana bulan ni shaklee buat offer penjimatan berganda ke atas pembelian 4 canister esp..anda layak dapat potongan harga sebanyak 5%.

Syarat-syarat untuk merebut promosi ni !!

✔Promosi hanya sah dari 1 hingga 31 Oktober sahaja.
✔Eksklusif untuk AHLI SHAKLEE SAHAJA
✔Tidak boleh buat belian dengan menggunakan E-baucer.
✔Sah selagi stok masih ada.

Jadi tunggu apa lagi?

Mendaftarlah sebagai ahli shaklee..
Anda bukan je boleh dapat harga paling murah bahkan di pasaran...
Bahkan ada diskaun sebanyak 5% lagi.

Perbezaan harga esp shaklee;

Harga runcit;
1 canister RM 170.93 include 6% GST.
Belian 4 canister ⏩ RM 683.72

Untuk ahli;
1 canister RM136.74 (include GST)
Promosi 4 canister less 5% ⏩ RM519.61
Jimat RM 164.11

Harga tak termasuk kos penghantaran.
Kos penghantaran RM10.60 (Flat rate)

Untuk mendaftar sebagai ahli shaklee, yuran keahlian hanya RM79.50.

Nak dapatkan keahlian percuma?
Seterusnya anda layak mendapatkan bonus tunai..

Hubungi;
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531

Anda juga berpeluang untuk mendapatkan FREE konsultasi sebelum dan selepas!

Rasanya dah hampir setahun shaklee tak buat promosi untuk produk-produk nya.. Kalau ada pun hanya untuk set-set kesihatan yang shaklee d...

0 comments: