Ubat untuk tekanan darah rendah supaya tak pitam lagi

10/19/2017 unazack Husna 0 Comments



Pagi2 ni nak tanya soalan sikit kat korang...

Pernah tak korang alami situasi macam ni?

Tengah sedap2 duduk..lepas tu bangun dengan tiba-tiba nak terberak ke minum air ke..
Terus jadi gelap mata..
Nak terjatuh pun ada..
Tapi tak lama..
Dalam 2,3 saat je..


Atau..
Tengah baring..
Tiba2 orang panggil..
Terus bangun dari katil..
Otomatik mata jadi gelap..
Terduduk balik atas katil...

Tau tak ni adalah simptom orang yang mengalami tekanan darah rendah..

Setengah orang cakap ni pun penyakit orang kaya juga..😂😂

Satgi ada pulak yang cakap..
"Apsal pulak penyakit orang kaya..orang tak kaya pun ada tekanan darah rendah jugak lah.."

Ini kerana majoriti yang ada tekanan darah rendah adalah mereka yang bekerja ofis..
Yang kurang mengeluarkan peluh..
Orang keje ofis kan kaya2...
Dok dalam aircond..😄😄

Yang jenis berkebun jarang nak kena..
Sebab hari2 diorang bersenam keluarkan peluh..
Hari2 diorang latih jantung untuk mengepam darah..
So otot jantung jadi lebih kuat..
Darah pun sampai ke seluruh tubuh..

Dulu Una pun ada masalah yang sama..
Dok kolej dapat pulak blok atas bukit..
Bilik paling tinggi...aras 5 tu..
Setiap kali nak naik bilik balik dari kuliah..
Mesti kena take 5 kat aras 3.
Kalau tak mau nya jadi gelap mata sebelum sampai bilik.

Kalau nak bangun subuh pun kena step by step..
Kalau tak nanti...kalau tak terhantuk sebab terlanggar dinding mesti jalan terhuyung hayang..

Tapi lepas berpantang aisar...
Una perasan jarang sangat dah jadi gelap mata bila nak bangun subuh..

Disebabkan jenis orang berwarna hijau..
Suka mencari info & fakta dulu sebelum konklusi..
Baru la Una tau yang pengambilan iron @ zat besi bagus jugak untuk atasi masalah tekanan darah rendah.

Sebab masa Una berpantang aisar Una amalkan multivitamin vitalea shaklee..


Patutlah masa sekolah menengah M.A suggest amalkan multivitamin..
Tapi tak dengar.
Beriya gi cari pil appeton untuk tinggi.

Tak sedar diri juga..
Dah tak boleh tinggi dah tu..

So sape yang ada masalah tekanan darah rendah Una memang galakkan amalkan vitalea..
Bukan takat tekanan darah rendah setel..
Badan jadi lebih energetic.
Muka jadi lebih berseri..tak la kusam je.
So jangan heran la kalau sepanjang pregnant ni ramai yang tegur mak yong makin berseri2 muka..

Set berpantang shaklee
Antara suplemen yang Una amalkan dari sebelum hamil sehingga ke proses menyusukan anak sehingga 2 tahun.

Testimoni Vitalea





Bagi anda yang nak cuba amalkan vitalea ni untuk atasi masalah tekanan darah rendah..
Boleh follow step berikut untuk membuat tempahan..

CARA ORDER VITALEA

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke <
VITALEAini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Untuk tutorial step by step menggunakan eSell boleh lihat di sini;



Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531

Anda juga berpeluang untuk mendapatkan FREE konsultasi sebelum dan selepas!

Pagi2 ni nak tanya soalan sikit kat korang... Pernah tak korang alami situasi macam ni? Tengah sedap2 duduk..lepas tu bangun dengan ...

0 comments: