Kenapa Una setia sangat dengan bisnes shaklee

1/17/2018 nurul husna 0 Comments


Kenapa setia dengan shaklee

Alhamdulillah tahun ni dah masuk tahun ke-5 Una jadi pengguna shaklee.
Dan tahun ke-4 bergelar pengedar shaklee.

Kalau baby pun
Kalau dah 4-5 tahun ni dah boleh berlari dah pun.
Ada yang dah stat bersekolah dah pun.
So bukan 1 tempoh yang pendek jugak la.

Apa yang buat Una bertahan dengan shaklee ni?



Kalau sebagai pengguna ofkos la Una akan cakap sebab produk nya yang BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.

Tapi sebagai pengedar
Una sangat berpuas hati bila shaklee tak pernah missed dan tak pernah lewat seminit pun untuk bayar bonus pengedar nya.
Lagi awal ada la.

Yelah kebanyakan pengedar shaklee menjadikan bisnes shaklee ni sebagai sumber pendapatan utama mereka
Jadi sudah semestinya banyak expenses yang perlu disetelkan.
Kalau dilewat-lewatkan bayaran kan buatkan kami rasa tak secure
Was-was nak buat loan

Alhamdulillah
So far statement bonus shaklee laku untuk digunakan apply loan

Sebelum Una lupa

Kebanyakan pengedar yang mempunyai kekangan masa biasanya akan setelkan order customer dengan membuat order secara online dari website shaklee
Contoh macam ibu berpantang yang tak dapat keluar untuk buat pengeposan
Just klik-klik di website
Esoknya customer update barang dah dapat
Tak ada la meroyan mak tang sebab stress barang customer tak sampai
Belom lagi kena maki dengan customer

Untuk mereka yang nak berbisnes tapi tak ada modal
Cuma perlu buat marketing je
Tu pun secara online
Tak payah ke hulu ke hilir bawak anak kecik
Nak keluar rumah pun kena duit jugak wei

Dah close deal
Lepas customer buat payment
Baru submit order

See tak payah nak keluarkan duit pun
Dapat duit lagi adalah
Untung runcit tu boleh buat belanja beli barang dapur
Tengah bulan dapat bonus pulak.

Bisnes senang macam ni pun
Ada yang tak sanggup

Kalau korang sanggup
Jangan dok pikir-pikir lagi macam baby Aaira ni.
Meh join #ssgroup
Una ajar lebih details macam mana nak jadikan bisnes shaklee ni sumber pendapatan buat korang.

Pm Una sekarang
www.wasap.my/60162222531

Terima kasih❤

Alhamdulillah tahun ni dah masuk tahun ke-5 Una jadi pengguna shaklee. Dan tahun ke-4 bergelar pengedar shaklee. Kalau baby pun Kala...

0 comments: