Testimoni ESP Shaklee

8/22/2014 nurul husna 0 Comments

ESP adalah ENERGIZING SOY PROTEIN. 

Sebab utama ESP tersangatla popular dan produk yang paling laris ialah kerana ESP membekalkan sumber protein. Semua tau kan badan kita perlukan sumber protein. 

Dalam pemakanan seharian kita sumber protein ada dalam ikan, ayam, daging. Tapi kenapa everyday makan lauk ayam tapi kerap juga tak sihat. 

Tak cukup ke? Haaa....untuk pengetahuan, ikan, ayam, daging tu kan kita masak dulu before makan. So bila dah masak, dah kena panas api, of course kandungan protein tu akan musnah dan yang tinggal.....tak cukup untuk badan kita yang kerja kadang-kadang more than 12 hours ni. Meh kita tengok manfaat dan testimoni pengguna esp ni.




Testimoni #1 : Sebagai milk booster


 


Testimoni #2; Sebagai energy booster




ESP adalah ENERGIZING SOY PROTEIN.  Sebab utama ESP tersangatla popular dan produk yang paling laris ialah kerana ESP membekalkan sumber pr...

0 comments: