Peluang menjana pendapatan dengan bisnes spa tanpa modal besar

10/04/2015 Unknown 0 Comments

cara menjalankan bisnes spa mobileDalam keadaan ekonomi yang semakin gawat ini setiap orang sanggup mencuba pelbagai bisnes buat untuk menjana pendapatan sampingan. Tetapi dengan modal yang besar belum pasti akan mengaut keuntungan yang besar.

Tanpa modal yang besar dan tanpa perlu berhutang, mahukah anda belajar bagaimana menjalankan bisnes spa mobile?


Peluang ini terbuka kepada suri rumah, graduan menganggur, mahasiswa yang ingin menjana pendapatan sampingan atau sesiapa sahaja yang meminati bidang kecantikan dan kesihatan. Anda berpeluang menjana pendapatan harian sekurang-kurang nya RM100 sehari tanpa perlu menyewa kedai.


Dengan bermodalkan antara serendah RM 300.00 anda kini boleh memiliki bisnes spa mobile anda sendiri. Anda akan dibekalkan produk untuk spa mobile anda mengikut pakej atau bajet pilihan anda.

Anda turut akan diberikan latihan dari segi kemahiran rawatan spa, teknik pemasaran dan promosi. Jadi tunggu apa lagi..jangan biarkan orang lain mendahului anda. 

Peluang hanya datang sekali.

Untuk maklumat lanjut atau mendaftar SMS/Whatsapp

<SPA MOBILE > <Nama> ke 0162222531

segera untuk nikmati DISKAUN Yuran dan FREE GIFT (tertakluk kepada terma dan syarat)

Dalam keadaan ekonomi yang semakin gawat ini setiap orang sanggup mencuba pelbagai bisnes buat untuk menjana pendapatan sampingan...

0 comments: