Serum merawat masalah rambut gugur dalam 14 hari supaya tak nampak botak

8/24/2016 nurul husna 0 Comments

Atasi masalah rambut gugur

Puas hati Cik Bunga masalah rambut gugur yang buatkan Cik Bunga merana selama ini dah pun selesai.

Anda nak tau apa rahsia nya?

Dulu tak tidur malam Cik Bunga asyik memikirkan rambut gugur yang semakin teruk.

Mana tak nya setiap kali mandi penuh segumpal rambut gugur dekat lubang tandas.

Tambah pula  Encik hubby selalu selalu mentertawakan Cik Bunga disebabkan rambut yang semakin menipis.

Dikatanya kepala Cik Bunga dah hampir botak.

Tuhan saje yang tahu perasaan waktu tu. 
Mujurlah Cik Bunga dijodohkan bertemu AJWA HAIR rasa bersyukur tak terhingga sampai ter mengalir air mata manis Cik Bunga kegembiraan.

Banyak kebaikan AJWA HAIR ni.



Serum rambut gugur


Cik Bunga ingat Cik Bunga je ada masalah rambut gugur kronik ni rupanya ada yang lagi teruk.

Bila berborak dengan kawan lain rupanya terkejut Cik Bunga dengar masalah diorang.

Puan Ina Selayang; 
"Rambut Kak Ina ni dah botak kat tengah Cik Bunga.Sekarang ni pun Kak Ina pakai anak tudung dirumah sebab tak nak bagi hubby perasan rambut Kak Ina yang teruk."

Pual Suhaila Kuantan;
"Cik Bunga penatnya Su setiap hari kene vacum rumah sebab rambut bersepah gugur. Tambah pulak Su ada baby yang sedang merangkak. Pantang nampak rambut dikutipnya masuk mulut."

Cik Lisa Alor Setar;
"Cik Bunga tolong la Lisa ni nak kawen berapa bulan lagi. Rambut lisa ni gugur macam daun kering pastu bau pulak kepam sebab berhijab dari pagi sampai la ke malam."

Encik Rashid Kota Bahru;
"Saya ni jenis tak suka cuci rambut.. kelemumur hualoh memang banyak sungguh. Habis atas bahu baju saya memutih je."

Sayu hati Cik Bunga dengar cerita masalah kawan Cik Bunga ni. Nasib lah Cik Bunga dapat berkongsi kebaikan AJWA HAIR ni dengan kawan yang turut mengalami masalah rambut gugur kronik dan kullit kepala.

AJWA HAIR merupakan serum rambut keluaran CIK BUNGA PRIMA BEAUTY yang dirumus khas bagi mengatasi masalah rambut gugur kronik dan masalah lain berkaitan rambut dan kullit kepala.

Di hasilkan dari sumber semulajadi dan makanan sunnah seperti buah kurma terbaik iaitu kurma ajwa (kurma nabi) minyak kelapa dara bunga vanilla daun mint dan lain lain.

Ni diantara kebaikan AJWA HAIR yang Cik Bunga nak kongsi dengan anda semua.

✅merawat masalah rambut gugur kronik sehingga 90%.Kesan boleh di rasai seawal 3hari.

✅mempercepatkan penghasilan anak rambut bagi menggantikan rambut yang hilang semasa masalah keguguran rambut berlaku.

✅menghasilkan akar rambut yang kuat dan sihat serta tidak mudah gugur

✅melambatkan proses pertumbuhan uban.

✅membantu mencantikkan struktur rambut agar lebih lebat,tebal dan bersinar.

✅merawat masalah kulit kepala berminyak,kagatalan dan kelemumur.

✅membekal nutrisi dan khasiat yang diperlukan untuk rambut terutama bagi ibu yang melahirkan dan wanita bertudung

✅menyegarkan kulit kepala dan membantu menghilangkan sakit kepala ringan.

✅mengaharumkan rambut dengan bauan bunga bungaan dan kekal harum walaupun bertudung.

CARA PENGGUNAAN AJWA HAIR 
👉🏻semburkan terus ke kulit  kepala atau rambut setiap kali selepas mandi.untuk kesan yang lebih pantas, semburkan minimum 2 kali  sehari.

SUNGGUH 1001 KELEBIHAN AJWA HAIR serum rambut ni.Jadi apa tunggu lagi?

CIK BUNGA ingin membantu mereka yang mengalami masalah rambut gugur dan kehilangan rambut kronik,jadi sebagai permulaan

AJWA HAIR adalah pada pengenalan

HARGA PENGENALAN >>> SM RM 45 / SS RM49

HARGA PENGENALAN >>> SM RM45 / SS RM49

HARGA PENGENALAN >>> SM RM45 / SS RM49

Segera dapatkan  AJWA HAIR pada harga promosi di:

👉WHATSAPP/SMS 0169783604 (hotline CIK BUNGA PRIMA BEAUTY)

👉PM/DM facebook:@cikbunga.offical
instagram:@cikbunga.official

👉melalui agent/stokis kami.

NAK CANTIK??? 
tanya CIK BUNGA

Puas hati Cik Bunga masalah rambut gugur yang buatkan Cik Bunga merana selama ini dah pun selesai. Anda nak tau apa rahsia nya? Dulu ...

0 comments: