Bimbingan menjana pendapatan dari rumah sehingga berjaya

8/24/2016 nurul husna 0 Comments



Peluang jana pendapatan secara online

Ada tak di antara anda ni inginkan TIME FREEDOM, MONEY FREEDOM?


Ada tak di antara anda ingin mencari pendapatan tambahan dengan melakukan bisnes secara online?
Tapi tidak mempunyai modal untuk memulakan bisnes..
Jadi anda bermula dengan buat dropship.
Tapi komisen dari dropship tak la seberapa.
Hari2 buat promot..post sana sini..tapi dalam sehari susah benar nak close deal.
Akhirnya anda give up..tak nak dah buat dropship. Habis duit topup data je.. Poket tak penuh2 pun.

Nak tak kalau mami offer anda untuk sertai group bisnes mami? Sememangnya tak perlukan modal jugak. Masih boleh bermula dengan dropship jugak. Dan setiap hari mami akan membimbing anda dengan tips2 dan cara membuat internet marketing yang berkesan.

Anda juga tak perlu nak face to face dengan customer. 100% secara online. Jadi tak ada istilah malu nak promot.

Apa yang menarik tentang bisnes online adalah liputan pelanggan anda tidak terhad. Boleh cover seluruh Malaysia walhal seluruh dunia sekali pun.

Lagi best sambil uruskan anak2 dan rumah tangga pun boleh jana income. Even tengah jaga anak tak sihat pun masih berpeluang jana pendapatan.

Best kan?

Dengan bisnes shaklee...prospek anda tergolong dalam semua lapisan masyarakat..daripada bayi kecil, kanak2, remaja, pasangan berkahwin, ibu hamil, berpantang, menyusu sehinggalah warga emas lelaki & wanita.

Antara benefit yang anda akan peroleh daripada bisnes Shaklee.

Untung runcit
Bonus bulanan
Elaun kereta
Trip pelancongan
Majlis penghargaan dari Shaklee
Time freedom bersama keluarga
Tambah aset
Tambah kenalan dan bulatan kegembiraan

Ini antara benefit yang semua orang LAYAK dapat dari bisnes yang saya usahakan.
Saya layak.. awak layak.. semua pun layak.

Produk Shaklee sentiasa terbukti selamat, semulajadi dan berkesan.
Malah ada landmark study yang menyokong kestabilan Shaklee.

Jadi peluang tersedia untuk anda, semua rakyat Malaysia, untuk bersama saya usahakan bisnes Shaklee yg memang ada market yg luas ini.. ada demand yg tinggi setiap hari. Ada support dari mentor berdedikasi.

Izinkan saya jadi  mentor bisnes Shaklee anda
Izinkan saya bantu anda capai cita cita dan impian anda
Izinkan saya lihat anda dan keluarga lebih gembira menikmati taraf hidup yg lebih sihat dan lebih baik dari segi ekonomi

**********************************

Ambil masa untuk fikir dulu. Bagi isteri minta izin dengan suami dulu.

Kalau dah bersedia nak sertai mami boleh SMS/Whatsapp/Telegram mami 0162222531.

Mami mengalu-alukan kedatangan anda semua. Jangan malu2 yer.
Nak cari rezeki yang halal untuk keluarga tak boleh malu.

Ada tak di antara anda ni inginkan TIME FREEDOM, MONEY FREEDOM? Ada tak di antara anda ingin mencari pendapatan tambahan dengan mela...

0 comments: