Ibu ini berkongsi 4 sebab kenapa beliau tak boleh move on dari shaklee

6/18/2018 nurul husna 0 Comments

Why i ๐Ÿ’– shaklee..


.
Atin pernah stop buat shaklee sebab rasa nak try bisnes lain.. tapi at the last, atin patah balik buat shaklee..
.
why?
sebab bisnes shaklee tak macam bisnes lain..
.
Tujuan asal buat shaklee adalah untuk cari side income, nak tampung mana2 yang bocor sana sini situ... Al maklum laa duit mengalir macam air sekarang...
.
why shaklee tetap di hati?

.
First sebab suplement dia yang atin consume superb best๐Ÿ‘๐Ÿ‘.. bila dah jatuh cinta dekat produk susah sikit laa nak cube yg lain...

second sebab atin nak kerja dari rumah.. atin nak monitor anak depan mata 24/7... actually atin takut nak hantar anak2 ke pengasuh... kan ada macam2 kes pengasuh ni kan?

Seronok sangat bila anak ada depan mata kita.. setiap detik perkembangan dia kita saksikan sendiri.. takde satu pun yang miss..

seterusnya sebab saya nak cuti ANYTIME, bercuti ANYWHERE.. bila kita bekerja sendiri kita lah bos kita lah kuli..tak perlu dah nak kena isi borang cuti. tak perlu dah berebut nak cuti raya..

Dan sebab lain atin nak kembangkan group bisnes shaklee atin..semoga Allah permudahkan..Allahumma amin..


Indahnya BEKERJA DARI RUMAH!!

Wife at Home Mommy,
Fatin Ahmad

Why i ๐Ÿ’– shaklee.. . Atin pernah stop buat shaklee sebab rasa nak try bisnes lain.. tapi at the last, atin patah balik buat shaklee.. ...

0 comments: