Suplemen untuk hilangkan ngantuk semasa memandu

6/03/2018 unazack Husna 0 Comments


Baru-baru ini Una didatangkan seorang customer baru, yang mencari suplemen untuk mencerahkan kulit. Lelaki orang nya.
Pada masa yang sama beliau nak jugak suplemen untuk hilangkan mengantuk.

Beliau bekerja sebagai seorang pemandu lori. Sebagai pemandu sememangnya waktu kerja memang tak menentu. Kadang-kadang di tengah malam pun kena hantar barang. Kadang-kadang tengah hari terik kena siapkan kerja memunggah dan mengisi barang masuk ke dalam lori.

Walaupun bukan beliau yang ditugaskan untuk mengisi dan memunggah tapi tetap kena pantau supaya lori dah setel sebelum perjalanan dimulakan. Akibatnya kulit yang dulu cerah dan gelap terbakar dek cahaya matahari.

Berbalik kepada suplemen untuk hilangkan mengantuk tadi, katanya beberapa kali jugak beliau terlelap semasa memandu.
Syukur la belum lagi berlaku perkara yang tak diingini.


Biasanya solution yang beliau ambil ialah dengan minum kopi. Tapi disebabkan Una ada mengingatkan bahawa jika mengamalkan suplemen, kopi atau minuma berkafein perlu dielakkan. So beliau bercadang untuk ambil sesuatu yang lebih sihat. Yelah kopi 3 in 1 dan dalam tin manalah sihat. Manis. Silap hari bulan boleh potong kaki.

Mengikut pengalaman Una sendiri ada beberapa cadangan suplemen shaklee untuk hilangkan mengantuk iaitu Cinch Tea & CoQ Trol.

Cinch Tea Energy Mix



Cinch Tea Energy Mix adalah campuran daripada 4 jenis teh (Matcha Green Tea Powder, Red Tea Extract, White Tea Extract
dan  Roiboos Red Tea Extract).

Campuran daripada extrak 4 jenis teh ini menjadikan Cinch Tea Energy Mix sebagai 👉penggalak tenaga semulajadi,
👉meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
👉mengekalkan kecergasan tubuh

CoQ Trol Plus



CoQ Trol adalah suplemen yang menandungi komponen Koenzim Q10. Ianya direformulasikan daripada CoQ Health keluaran shaklee beberapa tahun sebelum ni.

Dengan kandungan Q10 dan resversterol di dalam setiap kapsulnya memberikan pelbagai manfaat ke atas kesihatan kita.

Kandungan CoQ10 yang lebih tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cekap. Hasilnya, anda boleh menjalani hari anda dengan bertenaga, cergas, dan berkeyakinan!

Actually kedua-dua produk tidak hanya sesuai untuk mereka yang bekerja sebagai driver lori je,

✔pelajar yang suka stay up sehingga tengah malam
✔Pekerja kilang shift malam
✔Suami yang akan drive pulang ke kampung
pun boleh jugak.

Testimoni kedua-dua produk ni

Suplemen untuk hilangkan ngantuk
Testimoni Cinch Tea #1

Teh untuk hilangkan ngantuk
Testimoni Cinch Tea #2

Testimoni coq trol
Testimoni CoQ Trol #1

Suplemen untuk tingkatkan stamina
Testimoni CoQ Trol #2


Haa...minggu depan dah nak stat cuti raya
Mai la lekas pakat-pakat order sebagai bekalan sepanjang pemanduan pulang ke kampung.
Gerenti bertenaga dan segar je mata.

Last but not least
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
Hati-hati semasa memandu
Semoga selamat sampai ke destinasi anda.

Untuk sebarang pertanyaan dan membuat tempahan kedua-dua produk ini boleh la menghubungi;

Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531

Anda juga berpeluang untuk mendapatkan FREE konsultasi sebelum dan selepas!

Baru-baru ini Una didatangkan seorang customer baru, yang mencari suplemen untuk mencerahkan kulit. Lelaki orang nya. Pada masa yang sam...

0 comments: