PELUANG UNTUK MEMILIKI SMART PHONE HUAWEI SECARA PERCUMA

6/08/2018 unazack Husna 0 Comments

Assalamualaikum dan selamat berpuasa☺

Menjelang raya semua mesti nak baru kan.
Baju baru, kasut baru.
Tudung baru. Langsir baru. Sofa baru.

Tapi kalau dapat handphone baru lagi la best kan.

Sebenarnya ianya tak mustahil.
Kerana sempena raya aidilfitri ni shaklee ada tawarkan peluang untuk memenangi 3 unit smart phone HUAWEI P20 PRO yang berharga RM3,299 secara PERCUMA 😍

Gambar : Oh My Media


Huawei P20 PRO Handphone Paling Owesome Buat Kaki Selfie dan Kaki Fotografi

Ramai yang teruja dengan hasil gambar dari Huawei P20 Pro ni. Setiap kali berfotografi hasilnya macam photographer profesional. Ini kerana ia dilengkapi dengan AI jadi bila setiap kali nak gunakan kamera secara automatik dia akan fokus pada gambar yang kita nak.

Contoh kalau nak ambil gambar makanan, P20 macam tahu yang kita nak ambil gambar makanan dan dia secara sendiri akan menetapkan kamera kepada mode “Food” agar gambar makanan yang diambil kelihatan lebih menyelerakan.

Begitu juga bila kita cuba ambil gambar dengan fokus jarak dekat, AI pada P20 akan mengubah mode kamera kepada “Close Up” agar gambar yang diambil lebih jelas dan tajam. Selain itu features Night Shot yang ada pada P20 ni mampu menghasilkan gambar malam yang begitu jelas.

Dah tak payah dah nak usung kamera DSLR ke sana ke mari.

Best kan best kan.

HUAWEI P20 PRO ADA 3 KAMERA




Pada bahagian belakang P20 Pro, anda takkan terlepas pandang dengan sistem trikamera Leica.

Apakah signifikannya memiliki tiga “mata”?

Memiliki tiga kamera, tiga lensa, dan bilangan piksel pada permukaan sensor berjumlah 68 juta, Huawei P20 Pro boleh dikatakan diperkasa kamera paling akan memilih, secara individu ataupun kombinasi, kamera mana yang paling sesuai untuk digunakan semasa menangkap gambar.

HUAWEI P20 PRO dengan fungsi 'focus corrected', 'voice command', 'real time image recognition' dan 'assisted composition'.

Apa maksud semua terma-terma ni? Dalam bahasa mudahnya, jika anda mengambil gambar senget, peranti berkenaan akan memberitahu anda 'angle' yang lebih baik untuk merakamkan gambar.

Bukan itu sahaja, ia juga secara automatik akan memperbetulkan komposisi, pencahayan, fokus imej dan macam-macam lagi.

Haa, canggih bukan? Tak perlu ada guru, telefon pun boleh ajar anda cara untuk menangkap gambar dengan sempurna.

Malah, P20 Pro turut dihadirkan dengan fungsi penstabilan yang mana gambar dan video anda tidak akan kelihatan bergoyang atau kabur walaupun ia diambil sewaktu subjek sedang bergerak.

Tak dapat bayangkan la macam mana kalau handphone ni jadi milik kita.
FREE pulak tu.

Tak sabar nak tau macam mana nak dapat kannya?

Nantikan penjelasan nya dalam artikel seterusnya.
CARA NAK DAPATKAN SMART PHONE HUAWEI P20 PRO SECARA PERCUMA

Atau cepat-cepat whatsapp Una dengan klik link di bawah.
Kerana tawaran ni sah sehingga 30 June 2018 sahaja !!

http://unazack.wasap.my

Assalamualaikum dan selamat berpuasa☺ Menjelang raya semua mesti nak baru kan. Baju baru, kasut baru. Tudung baru. Langsir baru. Sofa ba...

0 comments: