Cara nak dapatkan kulit putih gebu. Senang je rupanya.

5/14/2015 nurul husna 0 Comments

[ Penjelasan yang ringkas dan padat ]

Nape ramai yang minum esp senang-senang je kulit jadi licin, putih dan gebu..??

Apa yang best nya esp ni??

Berbalik kepada esp tadi, esp (energizing soy protein) berasaskan 100% soya non gmo (non genetically modified organism)

Atau maksudnya organisma yang tak diubahsuai secara genetik.
Untuk pengetahuan anda, sesetengah produk telah diubah suai secara genetik bagi menggalakkan penghasilannya. Seperti pokok buahan, disuntik ejen penggalak untuk meningkatkan dan mempercepatkan penghasilan buahnya dan bagi menghasilkan buah yang manis dan besar.

Seperti susu formula pula, lembu-lembu tenusu telah disuntik dan dikawal tumbesarannya dan diransang hormon bagi  menghasilkan susu dengan cepat dan banyak..actually iklan kat tv memang kita tengok diorang dilepaskan di padang ragut tapi hakikatnya...(sendiri pikirla)
Ni semua sebab nak cepat untungla

Tapi esp tak..
Sebab tu sesetengah ibu hamil yang banyak minum soya merungut kulit bayi mereka jadi sensitif..padahal ramai yang cakap kulit boleh jadi cantik..ini mungkin kerana soya yg dia minum bkn jenis non GMO...tu yg effect mcm tu.

Ok next nape esp bantu rawat masalah kulit wajah? Nape setiap org yg ambil esp mesti hasilnya kulit putih gebu?

Sebenarnya KULIT WAJAH kita boleh BERTUKAR DALAM MASA 3 MINGGU. INI KERANA KULIT WAJAH HIDUP SELAMA 3 MINGGU DAN KEMUDIAN AKAN BERTUKAR KEPADA SEL BARU..

Kerana itu KITA DIGALAKKAN MENGAMBIL SUPPLEMEN PROTEIN....Jika sel mendapat cukup protein, sel baru akan tumbuh bagi menggantikan sel yang lama dan secara langsung WAJAH AKAN NAMPAK LEBIH BERSERI.. :)


Puas hati ??


CARA NAK DAPATKAN KULIT PUTIH GEBU
Testimoni ESP #1

CARA NAK DAPATKAN KULIT PUTIH GEBU
Testimoni ESP #2

CARA NAK DAPATKAN KULIT PUTIH GEBU
Testimoni ESP #3

Untuk pertanyaan lanjut dan konsultasi berkaitan produk kesihatan shaklee boleh menghubungi no yang tertera di bawah.



call/sms/whatsapp 016 2222 531


pengedar shaklee

NURUL HUSNA (follow saya FB)

[ Penjelasan yang ringkas dan padat ] Nape ramai yang minum esp senang-senang je kulit jadi licin, putih dan gebu..?? Apa yang best n...

0 comments: