Produk untuk hilangkan jeragat di wajah dengan cepat dan berkesan

10/16/2016 nurul husna 0 Comments




"Husna, apa produk untuk hilangkan jeragat yang paling cepat dan berkesan ye?"

Dah banyak kali jugaklah mami dapat call, SMS dan WhatsApp soalan macam ni.

Dengan konfiden nya mami akan suggest collagen powder. Ini kerana Collagen Powder keluaran Shaklee adalah satu-satunya kolagen terbaik dan satu-satunya produk hilangkan jeragat dengan cepat seawal 13 hari.


Dengan laju je mami terus lah share testimoni pengguna collagen powder shaklee yang dah berjaya hilangkan jeragat dengan berkesan hanya dengan hanya penggunaan 3 kotak je.



 3 kotak ni bersamaan 45 sachet atau 45 hari sahaja. Lepas tu bukan je boleh tersenyum sebab dah hilangkan hilangkan jeragat degil tapi kulit jadi semakin tegang, cerah dan awet muda. Bersedia jela untuk orang panggil adik lepas ni yer.

Kenapa collagen powder ni boleh bantu hilangkan jeragat degil dengan berkesan?

✔Merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.


Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. 

Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.
✔Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, 
kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
✔Mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Satu sachet untuk satu hidangan bagi kemudahan anda menyediakannya pada bila-bila masa dan di mana-mana jua.

✔Berupaya MENCERAHKAN KULIT,  MEMUDARKAN JERAGAT dengan CEPAT dan MENGANJALKAN KULIT

TESTIMONI SHAKLEE KOLAGEN POWDER

Kulit lebih cerah dan anjal dalam masa kurang 14 hari pengambilan.


Liang pori semakin tertutup dalam masa kurang 14 hari pengambilan. Pengguna mengambil bersama-sama vivix shaklee.





Ingin dapatkan 1 kotak Shaklee Collagen Powder anda hari ini. Klik poster di bawah untuk tempahan. 



call/sms/whatsapp 016 2222 531

NURUL HUSNA (follow saya FB)



 untuk mendapatkan / mengetahui promosi semasa.

"Husna, apa produk untuk hilangkan jeragat yang paling cepat dan berkesan ye?" Dah banyak kali jugaklah mami dapat call, S...

0 comments: