TINGKATKAN KESUBURAN DENGAN ESP; BERSEDIA UNTUK ADA ANAK

10/11/2014 nurul husna 1 Comments

Assalamualaikum...

Hari ni saya nak share kebaikan ESP pada wanita yang sedang merancang untuk bergelar ibu buat pertama kali atau ke sekian kali. Takkan nak tunggu dan lihat je hasil mereka yang dah cuba?? Kita berikhtiar untuk dapatkan zuriat...ALLAH tahu usaha kita. InsyaALLAH.

esp shaklee

Bagi saya , dalam hal berikhtiar ni, JANGAN LA NAK BERKIRA SANGAT. Kalau bukan dengan izin NYA tak dapat juga kan. Anda paham kan maksud saya? Kita berusaha dan berikhtiar, selebihnya dengan KEIZINAN YANG MAHA BERKUASA. Mudah-mudahan dengan usaha kita ini mendapat keredhaa dan dengan IZIN nya. Aminn.. Saya doakan selalu customer saya yang mengambil set untuk kesuburan dan seterusnya berjaya hamil..aminn..



esp shaklee



KENAPA ESP merupakan salah satu item untuk membantu anda dalam meningkatkan kesuburan yang mana penting dalam persediaan rahim menerima janin ?

Ini kerana kandungan ESP Shaklee mengandungi isoflavones yang mempunyai fungsi yang sama dengan Clomid(pil hormon) iaitu bahan yang digunakan dalam perubatan untuk merangsang kesuburan.

Walaupun ternyata fungsi yang sama untuk merangsang hormon, ESP Shaklee berbeza kerana ianya adalah daripada bahan semulajadi. ESP Shaklee diproses secara terbaik bagi mengekalkan isoflavones dan menjalani ujian makmal dalam proses nya.

Bagaimana isoflavones ini berfungsi untuk kesuburan?

Ia bertindak sama seperti Clomid iaitu dengan menghalang estrogen, apabila hormon ini terhalang, badan di'tipu' untuk menghasilkan lebih banyak hormon FSH (follicle stimulating hormone) yang merupakan perangsang folikel. Seterusnya menghasilkan lebih lagi hormon estrogen yang akan merangsang satu lagi hormon lain iaitu LH (luteinizing hormone) yang merangsang ovulasi dan penghasilan telur.

ESP Shaklee juga membantu dalam meningkatkan sel-sel badan dan asid amino yang membentuk protein..untuk kesihatan secara keseluruhan kepada badan anda.


Jadi anda sudah BERSEDIA untuk hamil lagi?

Mari dapatkan can ESP and sekarang sementara promosi sedang berlangsung sepanjang bulan ini.

Anda juga boleh add on set di bawah untuk meningkatkan kesuburan anda.

esp shaklee

Untuk rundingan PERCUMA dan BERTERUSAN anda boleh menghubungi saya,

NURUL HUSNA
call/sms/whatsapp/telegram
016 2222 531

Assalamualaikum... Hari ni saya nak share kebaikan ESP pada wanita yang sedang merancang untuk bergelar ibu buat pertama kali atau ke s...

1 comment:

  1. Hari ni saya nak share kebaikan ESP pada wanita yang sedang merancang untuk bergelar ibu buat pertama kali atau ke sekian kali. Takkan nak tunggu dan lihat je hasil mereka yang dah cuba?? Kita berikhtiar untuk dapatkan zuriat...ALLAH tahu usaha kita. InsyaALLAH.

    esp shaklee

    Bagi saya , dalam hal berikhtiar ni, JANGAN LA NAK BERKIRA SANGAT. Kalau bukan dengan izin NYA tak dapat juga kan. Anda paham kan maksud saya? Kita berusaha dan berikhtiar, selebihnya dengan KEIZINAN YANG MAHA BERKUASA. Mudah-mudahan dengan usaha kita ini mendapat keredhaa dan dengan IZIN nya. Aminn.. Saya doakan selalu customer saya yang mengambil set untuk kesuburan dan seterusnya berjaya hamil..aminn..

    ReplyDelete