Pengalaman ahkak menggunakan nutriwhite skincare

1/08/2017 nurul husna 0 Comments


Hari ni ahkak nak bergosip sikit...

Bukan gosip pasal retis or kawan fb...
Tapi gosip pasal diri ahkak sendiri...

Ahkak ni dulu pengguna set skincare tegar...
Kalau beli skincare....tak ada maknanya nak beli pencuci je...
Mesti complete dengan toner & pelembap sekali...


Sebabnya kalau pakai pencuci je...
Nanti kulit ahkak jadi kering...
Bersisik je..
Nak tampal compact powder pun tak kemas...

Tapi bila kawan2 share pasal nutriwhite ni..
Tergugat jugak lah iman ahkak...
Terus ahkak rembat 1 tiub facial foam...
First time guna rasa la lembut2 kulit..
Tapi still kering..
So ahkak topup dengan toner...dan essence..
Baru la selesa kulit bila lepas mencuci..


Tapi bila dah 2 tahun guna pencuci ni...
Kulit dah banyak sangat perubahan...
Makin licin...lembut..
Part cerah tu tak perasan la..
Sebab kawan2 cakap ahkak memang dah cerah..

Tapi diorang tak tau masa kecik ahkak ni gelap.
Selalu je kena kutuk dengan adik beradik...
Sebab dulu suka main panas..
Maunya tak gelap...

Sekarang pun ahkak dah jarang guna lotion...
Toner bagai ni..
Pakai pun bila rajin je..
Sebab kulit dah makin lembap...
Berminyak pun dah kurang...
Lagi best liang pori dah makin kurang..
Sebab kulit dah tegang so lubang2 liang pori tu tertarik dah la...

Jom la kita semua bertukar ke skincare nutriwhite ni..
Gerenti korang puas hati..
Tapi sebelum nak beli tu..
Dapatkan konsultasi dulu..
Untuk sesuaikan produk dengan jenis kulit korang dulu..
Jangan main beli je tau..

Health & beauty consultant
Nurul Husna
0162222531


Hari ni ahkak nak bergosip sikit... Bukan gosip pasal retis or kawan fb... Tapi gosip pasal diri ahkak sendiri... Ahkak ni dulu peng...

0 comments: