Bagaimana vivix bantu pesakit diabetes bebas sepenuhnya

1/11/2017 nurul husna 0 Comments


Ramai orang yang pertikaikan pengedar shaklee overclaimed yang konon nya vivix ni bagus sangat..
Orang kanser boleh bebas kanser..
Orang darah tinggi boleh normal balik..
Orang stroke bila sihat semula..
Pesakit diabetes bebas diabetes..
Gara-gara ambil vivix..

By the way kami bukanlah overcalimed..
Tapi kalau ada yang mengatakan vivix mampu merawat kencing manis..

Yess!! Tu memang overclaimed dik..
Agaknya tu yang ramai kecam pengedar shaklee kot..

Sememangnya vivix bukanlah digunakan untuk merawat kencing manis..
Yang sebenarnya vivix bantu turunkan paras gula dalam darah..

Bila kandungan gula back to normal so insyaAllah seseorang pesakit tu akan FREE DIABETES.

Meh ahkak nak explain lebih details macam mana vivix bantu turunkan paras gula dalam darah tu..

1-Vivix Tingkatkan Insulin

Vivix bersifat anti radang yang menghalang sistem imun kita merosakkan ‘Beta Cell’ yang berfungsi untuk hasilkan insulin.
Kesan dari genetik yang sihat, fungsi sistem imun akan lebih fokus kepada mengatasi toksik dan radikal yang masuk ke dalam tubuh.

2-Vivix Atasi Insulin Resistance

Masalah ‘Insulin Resistance’ ini banyak dipengaruhi oleh kadar guna dalam darah.
Bila anda ambil makanan yang tinggi gula (budaya orang kita), maka tubuh akan hasilkan lebih banyak insulin untuk menukarknya menjadi tenaga.
Vivix menghalang proses ini dengan mengawal kepekatan gula dalam darah dan meningkatkan fungsi insulin untuk menukar guna kepada tenaga.

3. Vivix Perbaiki Genetik

Genetik kencing manis yang diwarisi dari ayah atau ibu akan cenderung untuk melakukan proses yang sama.
Vivix membantu melindungi dan memperbaiki kerosakan pada genetik atau DNA untuk menghalang atau mengawal risiko kencing manis.

4'Vivix Melambatkan Pembentukan Protein AGE

AGE ( Advance Glycation End Products) ialah sejenis protein rosak yang dihasilkan oleh tubuh yang menyokong proses penuaan dan penyakit kritikal seperti kencing manis dan masalah jantung.
Fungsi anti oksidan dari Vivix akan melambatkan penghasilan sel ini.

Dah paham kan..
Dibenarkan untuk share banyak2..

By the way ahkak attach sekali bukti kejayaan vivix menurunkan bacaan gula pesakit diabetes.

Testimoni diabetes #1


Testimoni diabetes #2

Testimoni diabetes #3


Kalau ada sebarang pertanyaan jangan lupa calling2 ahkak tau..
Please la jangan nak dengar cakap orang..
Tanya terus kepada shaklee yang berilmu..

Health & Beauty Consultant
Nurul Husna
0162222531

Ramai orang yang pertikaikan pengedar shaklee overclaimed yang konon nya vivix ni bagus sangat.. Orang kanser boleh bebas kanser.. Oran...

0 comments: