Perbezaan protein soya esp dan kolagen powder shaklee

1/06/2017 nurul husna 0 Comments


Apa beza protein SOYA dalam esp berbanding protein dalam COLLAGEN POWDER SHAKLEE?

Rasanya semua tau kot esp & collagen powder shaklee ni kedua-duanya tergolong dalam SET CANTIK SHAKLEE.

Tapi kenapa tetap kena ambil dua2 padahal dua2 ada molekul ringkas protein iaitu asid amino?

Memang betul dua2 sama ada asid amino tapi tetap tak sama @ berbeza.


Perbezaan pertama ---> Dari segi bahan

Esp diperbuat sepenuhnya daripada soya NON GMO.
Siapa yang alah pada soya tak digalakkan ambil esp.
Klik sini untuk menempah esp --->> http://bit.ly/2j0tOLx

Kolagen dihasilkan daripada gabungan beberapa bahan aktif termasuklah SISIK IKAN MERAH.
Siapa yang alah pada makanan laut tak digalakkan ambil kolagen powder shaklee.
Klik sini untuk menempah kolagen powder --->> http://bit.ly/2hZ5Wem

Perbezaan kedua ---> saiz molekul

Kolagen shaklee merupakan satu2 nya kolagen paling halus dipasaran iaitu 1000 dalton.
Jadi kolagen shaklee sangat mudah diserap.
Bagi yang pernah mengamalkan kolagen....
Mereka akan dapat rasakan kesannya seawal 3 hari @ 3 sachet.

Manakala untuk kesan yang optimum, esp perlu diambil secara berterusan selama 3 bulan.

Perbezaan ketiga --->

Protein esp berfungsi untuk membina sel baru...

Manakala protein kolagen bantu memperbaiki sel yang rosak.
Sangat bagus untuk memperbaiki sendi koyak & tulang rapuh..

Perbezaan keempat --->

Protein esp juga bantu membekalkan tenaga buat pengamalnya..
So no wonder la mereka yang ambil esp shaklee akan dapat pakej turun berat badan atau dapat berst badan ideal..
Sebab esp berikan rasa kenyang yang berpanjangan..
Jadi kalau ambil esp tak la mulut ni rasa nak mengunyap je..

Perbezaan kelima ---> ofkos la harganya tak sama.

Dah paham kan?
So dah tau la kan kenapa perlu ambil kedua-nya?

Macam biasalah kalau nak order produk di atas boleh menghubungi ahkak.

Health & beauty consultant
Nurul Husna
0162222531

Apa beza protein SOYA dalam esp berbanding protein dalam COLLAGEN POWDER SHAKLEE? Rasanya semua tau kot esp & collagen powder shakl...

0 comments: