KRIM SERBAGUNA UNTUK IBU BERANAK KECIL

5/13/2018 unazack Husna 0 Comments

Herbal blend shaklee


Sejak kenal krim herbal blend ni sampailah ke sekarang
Antara produk shaklee wajib ada dalam rumah ni.

Dah ada anak kecik ni lagi la.
Agak-agak dah ringan je
Cepat-cepat Una restok

Sebabnya krim ni sangat mujarab untuk baby yang ada ruam lampin

Una ni jenis kesian kat anak bila dia dah tidur lena.
Nak kejut tak sampai hati
Tapi dia dah lena baru perasan yang dia dah berak.


Dah bangun kang baru basuh la.
Sedar-sedar dah merah punggung
So cepat-cepat la sapu dengan krim ni

Alhamdulillah
Nanti bila nak tukar diapers
Dah tak merah lagi.

So far Aaira tak pernah lagi kena ruam lampin berbanding kakak.
Kulit nya pun tak sesentif kakak dulu.

Una boleh katakan
Krim ni antara first aid yang wajib ada di setiap rumah.

Sekali cuba mesti repeat lagi.
Klik di sini untuk buat tempahan
http://unazack.wasap.my

Testimoni Herbal Blend untuk masalah kurap susu

Testimoni herbal blend

Testimoni herbal blend

Testimoni herbal blend

Testimoni herbal blend


Ada banyak lagi kegunaan krim herbal blend..
Klik pada tajuk di bawah untuk lebih lanjut.

KRIM PALING LARIS & BERKESAN UNTUK RUAM LAMPIN




Dapatkan 1 tiub herbal blend untuk si manja anda sekarang sebelum masalah yang lebih teruk berlaku.
1 tiub hanya RM37.50 exclude postage.


CARA ORDER KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke <HERBAL BLENDini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531

Anda juga berpeluang untuk mendapatkan FREE konsultasi sebelum dan selepas!

Sejak kenal krim herbal blend ni sampailah ke sekarang Antara produk shaklee wajib ada dalam rumah ni. Dah ada anak kecik ni lagi la....

0 comments: