KULIT MUKA MAKIN BERSERI KERANA DELIMA MERAH

5/03/2018 unazack Husna 0 Comments



Niat Suri cuma guna dua benda ni untuk kecutkan jerawat dan kulitt kusam

Iaitu;
🌱buah delima merah
🌱aloe vera



sekali banyak pulak benefit pada kulit muka yang Suri dapat

  • kulit muka jadi lembap dan anjal
  • parut pudar
  • jeragat pudar dan tak jadi naik
  • kulit dah tak berminyak dan kering
  • tona kulit semakin cerah

Kalau dulu muka Suri ni kusam jer,  ada part yang terlalu berminyak ada part yang terlalu kering dan gelap tak berseri. Walaupun boleh sorok dengan make up tebal tapi tetap tak nampak cantik semulajadi.


Sekarang tak payah pakai foundation dan make up pun tak ada masalah sebab kulit muka dah segar dan cantik.

Sebenarnya tak payah susah-susah nak perah buah delima merah dan nak tepek aloe vera, sebabnya kedua-duanya ada dalam 1 botol serum wajah Suridelima ni.


Apakah itu Suri Delima?

🔹suri delima adalah serum wajah yang sesuai untuk semua jenis kulit wajah dengan khasiat buah delima
🔹fungsi utama mengatasi pelbagaiasalah kulit seperti berminyak, kering kusam, berjerawat serta berjeragat

Antara 4 fungsi utama serum wajah Suri delima ialah

✔mengecutkan dan menghalang jerawat pasir atau jerawat batu dari tumbuh berleluasa

✔memberi kelembapan pada wajah dan kelihatan seperti awet muda

✔menghalang dan memudarkan pembetukan jeragat bagi mereka yang sudah memasuki fasa penuaan kulit

✔menyekatakan tekstur kulit agar tiada kawasan yang terlalu berminyak dan terlalu kering

Ianya cuma perlu disapu 2 kali sehari selepas muka dibersihkan dengan pencuci muka

Whatsapp suri di link ini untuk mencuba suri delima↩

www.wassap.my/60193012586

Taip <Nak Suridelima>

Chop ! Chop !
Teruskan membaca lagi.

Serum wajah suri delima


Nak tak tambah pendapatan?
Ni suri nak cari team member suri.. Jom sama2 dengan suri untuk jadi agent sah Suri Delima serum.

Apa kelebihan yang anda bakal dapat?

 👍untung yang tinggi untuk sebotol jualan suri delima
👍bahan pengiklanan seperti gambar dan cooywriting disediakan setiap hari
👍FREE coaching dan panduan melalui whatsapp group
👍rewards tunai dan hadiah setiap bulan
👍produk senang jual dan kelulusan KKM
👍FREE kelas fb ads

Untuk menyertai team Suri delima boleh klik link whatsapp ni ↩
www.wassap.my/60193012586

⏩⏩SURI DELIMA HQ

Niat Suri cuma guna dua benda ni untuk kecutkan jerawat dan kulitt kusam Iaitu; 🌱buah delima merah 🌱aloe vera sekali banyak ...

0 comments: