Rahsia Ibu Ini Memastikan Anak-anak sentiasa sihat & aktif

5/21/2018 unazack Husna 0 Comments


2,3 hari ni asyik muncul post kawan-kawan di wall fb berkongsi ahli keluarga (anak-anak, suami dan diri sendiri) yang tak berapa sihat.

Alhamdulillah
Buat masa ni Una dan anak-anak diberikan kesihatan yang baik.
Susah hati kalau anak-anak tak sihat.
Especially kakak
Nanti dia ketinggalan pelajaran di sekolah.
Even kalau tak datang tuisyen pun mami rasa rugi.

Biasanya mami akan standby nutriferon di rumah untuk anak-anak.
Bila diorang menunjukkan tanda-tanda tak sihat macam;
Mengadu sakit kepala
Terbaring je
Tak aktif
Badan panas

Cepat-cepat Una suruh diorang ambil sesacet nutriferon ni.
Alhamdulillah cepat kebah.



Tapi kalau dah betul-betul demam baru bagi
Alamatnya lambat la nak sihat
Lama la demamnya.

Bila anak-anak sihat
Boleh la planning agenda untuk cuti sekolah.

Kenapa Una pilih nutriferon?
Jemput baca penjelasan lebih lanjut dalam artikel ni↩
⏩⏩https://bit.ly/2wgXBu7

2,3 hari ni asyik muncul post kawan-kawan di wall fb berkongsi ahli keluarga (anak-anak, suami dan diri sendiri) yang tak berapa sihat. ...

0 comments: