8 langkah mudah membuat pembelian shaklee secara online

5/09/2017 nurul husna 0 Comments

Esell shaklee
Klik gambar ni untuk membuat tempahan.


Shaklee Malaysia melangkah setapak lagi ke depan dengan pelancaran satu widget baru untuk order Shaklee online!

Sangat mudah nak gunakan eSell Shaklee ni. Nak order Shaklee lebih mudah dari sebelumnya. Hanya klik-klik saja tak perlu nak email, SMS, PM dan sebagainya. Mudah sangat kan? Anda pun akan terus dapat notifikasi dari Shaklee, tanpa perlu nak bertanya-tanya kepada seller lagi.


Bagaimana nak buat order tu melalui blog cantiksihatcorner.blogspot?



Ikuti 8 langkah mudah di bawah.

LANGKAH 1


Esell shaklee

Anda boleh klik pada nama produk & set mengikut arahan yang dinyatakn dalam cara membuat order.


Esell shaklee
Atau klik pada poster/icon set seperti contoh ini.


Esell shaklee

Atau boleh jugak klik eSell pada sebelah bawah page blog (untuk pengguna android) atau sebelah kanan page blog.



LANGKAH 2


Esell shaklee

Setelah itu anda akan dibawa terus ke website eSell shaklee seperti ini.
Klik AGREE dan NEXT sahaja.



LANGKAH 3


Esell shaklee
Klik pada produk yang telah dicadangkan mengikut masalah dan set dan nyatakan kuantiti yang anda mahu.
Kemudian klik CHECKOUT.

Esell shaklee
Bagi mereka yang klik button eSell akan akan diberikan senarai penuh produk shaklee.
Bagi yang tidak tahu untuk membuat tempahan produk yang mana satu boleh menghubungi saya dengan segera.


LANGKAH 4

Esell shaklee
Setelah itu masukkan maklumat anda bagi tujuan penghantaran.
Klik CONTINUE.

LANGKAH 5


Esell shaklee
Pastikan maklumat anda benar dan item yang anda ingin tempah juga betul.
Bila dah kompem betul klik PROCEED FOR PAYMENT.

LANGKAH 6


Esell shaklee
Masukkan maklumat kad kredit/debit (VISA/MASTERCARD sahaja) anda yang betul bagi tujuan pembayaran. 
Kemudian klik 'CONFIRM PAYMENT'.


LANGKAH 7
Esell shaklee
Setelah itu anda perlu tunggu pihak bank menghantar MSOS CODE (6 digit) bagi tujuan keselamatan dan pengesahan.
Kemudian klik OK

LANGKAH 8
Esell shaklee
Setelah pembayaran berjaya anda akan diberikan invoice seperti ini.
Boleh simpan salinan ini bagi rujukan di masa akan datang.


Mudah kan.
Dalam masa 5 minit sahaja anda dah selesai membuat tempahan.
Tunggu sehingga pihak courier menghantar terus di hadapan pintu rumah/pejabat anda.

Jika masih terdapat sebarang kesulitan sila hubungi saya dengan segera.

Nurul Husna
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
www.wasap.my/60162222531

Ingin dapatkan diskaun penjimatan sehingga 20% dengan setiap pembelian di atas?


Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran keahlian sebanyak RM79.50 untuk seumur hidup. Selain itu anda boleh menikmati pelbagai kelebihan sebagai ahli shaklee.

Hubungi saya untuk

Klik gambar ni untuk membuat tempahan. Shaklee Malaysia melangkah setapak lagi ke depan dengan pelancaran satu widget baru untuk order...

0 comments: