Kerana ubat gastrik mak jadi makin cantik. Mula la anak jeles.

5/05/2017 nurul husna 0 Comments


"Jeles pulak tengok kulit mak kita jadi bersih.."

Ni bukan status anak nak bodek mak ke hape ek..
Ni memang pujian ikhlas..
Una sendiri penah jumpa mak dia..
Hari2 kot masa nak ambil amani balik sekolah..

Even dah 62 tahun..
Kulit putih, cerah, bersih..
Jeragat pun tak ada..
Macam 40 an pun ada..
Orang nya pun cergas..
Ambil cucu merempit naik motor lagi..


Semuanya gara-gara konsisten ambil esp..

Mula2 anak nya belikan sebab mak nya ada masalah gastrik yang kronik..
Alhamdulillah gastrik dah ok..
Tapi tiap2 bulan tetap minta anaknya order kan..
Sebab suka benar makcik ni dengan esp..
Sedap katanya..

Semalam try2 la risik2 anaknya.
Suruh mak nya promot2 kat kawan sekampung..
Almaklumlah beliau sendiri dah boleh jadi testimoni..
Mana tau kot mak cik ni bakal jadi antara leader sirius star yang hebat.
Amin.....

By the way ada nak order esp tak..

CARA ORDER ESP SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke <ESP SHAKLEEini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.


Nurul Husna
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
--> www.wasap.my/60162222531

Anda juga berpeluang untukendapatkanFREE konsultasi sebelum dan selepas!

"Jeles pulak tengok kulit mak kita jadi bersih.." Ni bukan status anak nak bodek mak ke hape ek.. Ni memang pujian ikhlas.. ...

0 comments: