Bisnes online paling fleksibel buat mahasiswa/mahasiswi IPT

5/02/2017 nurul husna 0 Comments


Dalam ekonomi sekarang ni..
Bila sahaja, di mana sahaja dan siapa sahaja memerlukan duit.
Apatah lagi mahasiswa.
Dengan kos pengajian yang semakin meningkat..walaupun ada biasiswa dan pinjaman yang membiayai yuran pengajian tapi kos untuk membeli buku rujukan, alat tulis, kos untuk buat assignment bukan seringgit dua.
Tapi dan menjangkau ratusan ringgit.

Bagi mahasiswa yang berasal dari keluarga yang berada wang bukanlah 1 masalah besar.
Tapi bagi mahasiswa yang berasal dari keluarga kebanyakan..
Ibu & ayah hanya bekerja kampung untuk menyara keluarga rasanya serba salah kalau asyik nak minta duit dari mereka je.
Jadi ada sesetengah pelajar yang mengambil keputusan untuk melakukan kerja part time sebagai tutor, pekerja sambilan di McD, KFC dan pizza hut.


Tapi menjadi cabaran besar bila balik dari kerja dengan badan yang penat..
Kena siapkan assignment, buat ulangkaji untuk exam kadang2 tumpuan terhadap pelajarab agak terganggu.
Oleh itu bisnes online adalah pilihan yang tepat untuk mahasiswa.
Dengan waktu yang fleksibel, boleh dilakukan bila2 masa dan di mana sahaja termasuklah ketika sedang semester break bisnes tetap boleh berjalan.
Oleh itu, bisnes shaklee adalah pilihan yang tepat untuk mahasiswa.

By the way ada sape2 tak yang kenal dengan adik manis bertudung biru ni..
By the way beliau orang kampung Una jugak..
Kalau dah sekampung tu..tak gi ke mana la..
Sedara mara jugaklah..
Ada pertalian darah la..



By the way beliau juga merupakan cucu  @ downline shaklee Una..

Orangnya muda lagi..
Sekarang sedang study degree in engineering di UPM..
My uni..

Walaupun still mahasiswa...
Setakat ni Aqilah Bahtiar tak pernah missed lagi la untuk menjadi shaklee bonus earner..

Padahal baru Januari 2017 ni join team sirius star..

Orang cakap jadi mahasiswa ni busy dengan kuliah, assignment..
Tak ada masa lah nak berbisnes..

But beliau dah buktikan segalanya tak mustahil kalau korang betul2 nak..
Lagipun marketing fulltime buat secara online kot.
Kalau korang ada masa ber'ig' dan ber'fb' means korang pun ada masa bershaklee.

Apa yang best nya tentang bisnes shaklee ni?

✔tidak memerlukan modal. Hanya perlu mendaftar sebagai ahli shaklee then terus boleh jalankan bisnes.
✔tidak perlu hadir ke kelas coaching. Coaching dilakukan sepenuhnya secara online (melalui Whatsapp/ Telegram/ Facebook)
✔income boleh diperoleh secara i) untung runcit daripada jualan, ii) bonus bulanan yang akan dimasukkan ke dalam akaun anda.
✔tak perlu menyimpan stok (optional)
✔sangat fleksibel dengan jadual harian mahasiswa.
✔adanya group support yang hebat
✔mentor yang sangat supportive.
✔marketing secara online 100%
✔peluang untuk menjana pendapatan bulanan sehingga 3,4 & 5 angka atau lebih lagi.

Nak tau lebih lanjut lagi boleh teruskan membaca di sini --->http://bit.ly/2pG0BeM

Sekiranya korang nak follow macam aqilah, mahasiswa dengan shaklee bonus earner boleh kontek qilah 013-4091914 (call/ whatsapp/ telegram) especially mahasiswa UPM.

Atau boleh kontek kak una jugak..

Nurul Husna
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
www.wasap.my/60162222531

Dalam ekonomi sekarang, dengan peluang pekerjaan yang sangat mencabar jangan tak tau ada graduan yang telah menjadikan shaklee sebagai kerjaya sepenuh masa.
Ini kerana shaklee memberi peluang MONEY FREEDOM, TIME FREEDOM & DEBT FREEDOM.

Nak tahu lebih lanjut jangan lupa untuk hubungi kak Una yer.

Dalam ekonomi sekarang ni.. Bila sahaja, di mana sahaja dan siapa sahaja memerlukan duit. Apatah lagi mahasiswa. Dengan kos pengajian ...

0 comments: