Shaklee MLM penipu !! Betul ke bisnes MLM Shaklee bisnes penipu ??

11/24/2014 nurul husna 1 Comments

bisnes MLM paling best

Sebelum saya join MLM Shaklee saya pernah join macam-macam dah bisnes MLM. Actually MLM yang sebelum ni saya join, saya pun tak tau ke mana arah aku sebenarnya. Yang nyata target nak kaya dan nak cari duit.

Sehinggalah April 2014 apabila mak shaklee saya risik-risik ajak join Shaklee. Katanya senang je buat bisnes Shaklee ni, buat promosi, close deal, order online, pastu Shaklee akan hantar terus kepada customer. Maksudnya saya tak perlu COD la.

Setelah penghujung Mei 2014, saya daftar sebagai member Shaklee saya telah diperkenalkan dengan keluarga Shaklee dalam group rahsia kami. Dalam group itulah saya dapat tahu yang selama ini mak Shaklee saya dah tipu saya bulat-bulat. Bisnes Shaklee bukan sekadar buat PROMOSI, CLOSE DEAL, ORDER ONLINE dan dapat BONUS tengah bulan.
Rupa-rupanya lebih dari itu. Bisnes Shaklee adalah bisnes MLM yang paling best. Bisnes MLM yang sangat senang. Sangat enjoy.

tips jadi orang hebat

Bisnes Shaklee telah membantu saya meningkatkan amalan rohani. Bisnes Shaklee mengajar saya supaya lebih berserah kepada Yang Maha Esa. Bisnes Shaklee meningkatkan kepercayaan saya bahawa "BENARLAH KITA KENA USAHA, TETAPI REZEKI ITU DARIPADA ALLAH" yang mana selama ini saya hanya percaya "BENARLAH REZEKI ITU DARIPADA TUHAN, TETAPI KITA KENA USAHA".

Walaupun dalam group itu kami hanya kenal di alam je maya , hubungan kami sangat akrab macam sebuah keluarga. Setiap hari kami sering memberi sokongan terhadap satu sama lain. Kami saling berkongsi impian hidup. Mungkin kadang-kadang ada sesetengah kawan-kawan kita di luar yang akan gelakkan kegagalan kita,tapi bukan mereka. 

Setiap hari kami disuapkan ilmu dan tips-tips untuk berjaya daripada mereka-mereka yang telah berjaya. Kami turut diberi suntikan semangat untuk membantu lebih ramai orang di luar sana. Ada RAHSIA kenapa kami tanamkan niat lebih kepada membantu orang daripada mengejar duit semata-mata.

Setiap hari juga kami diberikan tuisyen mengenai kehebatan produk Shaklee yang mana ini membuatkan kami terus percaya produk Shaklee sangat unik dan istimewa. Apa yang menarik tuisyen tersebut dari rumah je. Sambil melayan kerenah anak je pun boleh upgrade ilmu. Pendek kata segalanya dihujung jari.

yakin pada diri

Dan yang paling membuatkan semangat saya lebih berkobar-kobar dan mencintai bisnes ini apabila saya berkesempatan menyertai program Family Day baru-baru ini. Nantikan perkongsian pengalaman family day dalam entri seterusnya. 

Di samping anda boleh menjana pendapatan hanya dari rumah, bisnes ini akan merubah 360 degree hidup anda ke arah yang lebih positif dan lebih baik. Semestinya anda tidak akan menyesal menyertai keluarga besar kami.

Nurul Husna
016 2222 531
call / sms / Whats App / telegram

Sebelum saya join MLM Shaklee saya pernah join macam-macam dah bisnes MLM. Actually MLM yang sebelum ni saya join, saya pun tak tau ke man...

1 comment:

  1. Sebelum saya join MLM Shaklee saya pernah join macam-macam dah bisnes MLM. Actually MLM yang sebelum ni saya join, saya pun tak tau ke mana arah aku sebenarnya. Yang nyata target nak kaya dan nak cari duit.

    Sehinggalah April 2014 apabila mak shaklee saya risik-risik ajak join Shaklee. Katanya senang je buat bisnes Shaklee ni, buat promosi, close deal, order online, pastu Shaklee akan hantar terus kepada customer. Maksudnya saya tak perlu COD la.

    Setelah penghujung Mei 2014, saya daftar sebagai member Shaklee saya telah diperkenalkan dengan keluarga Shaklee dalam group rahsia kami. Dalam group itulah saya dapat tahu yang selama ini mak Shaklee saya dah tipu saya bulat-bulat. Bisnes Shaklee bukan sekadar buat PROMOSI, CLOSE DEAL, ORDER ONLINE dan dapat BONUS tengah bulan.
    Rupa-rupanya lebih dari itu. Bisnes Shaklee adalah bisnes MLM yang paling best. Bisnes MLM yang sangat senang. Sangat enjoy.

    ReplyDelete