Rahsia Kulit Cantik dan licin yang Tak Disengajakan

11/09/2014 nurul husna 1 Comments

Ramai yang sure tertanya-tanya macam mana tu boleh tak sengaja jadi cantik. Tak pernah dibuat orang tak sengaja nak kulit cantik dan licin. Semua orang sengaja bagi cantik adalah. Kalau tak, tak ada lah yang sanggup buat plastic surgery. Tapi entri ni bukan nak cerita plastic surgery untuk jadi cantik.

Saya cuma ingin berkongsi, tragedi pagi November yang mana saya telah menerima satu whatsapp daripada anak didik saya.

 rahsia kulit cantik



Siapa yang tak jeles bila kulit boyfriend @ bakal tunang makin gebu dan licin. Bukan itu je, kulit tangan yang dulu kene bakar cahaya matahari setiap hari semakin cerah. Itulah penangan ESP (Energizing Shaklee). Gara-gara ambil ESP untuk kurus dan bantu tahan lapar, akhirnya secara tak sengaja dapat pulak kulit licin, putih dan gebu.


"SIAPA SANGKA CEMPEDAK DAH JADI NANGKA"


Bagi yang tak tahu keunikan ESP sememangnya tidak menyangka akan dapat kulit putih, gebu dan licin. Tapi bagi yang dah memang tahu, memang ini lah yang dinanti-nantikan.

cantik dengan esp

Sebab itulah ramai yang excited nak ambil ESP. Dan atas sebab itulah jugak setiap kali Promosi ESP ada yang sanggup berborong 6 canister sekali gus dan dapat percuma 1 canister. Nak buat stok katanya.

Ketahui lebih lagi manfaat ESP untuk kecantikan, kesuburan, berpantang, keguguran, kehamilan, penyusuan dan turunkan atau naikkan berat badan.

sihat dan cantik

Jika ada sebarang pertanyaan dan rundingan, boleh tinggalkan di ruang komen atau menghubungi saya terus,


Nurul Husna

016 2222 531
call/sms/whatsapp/telegram

Ramai yang sure tertanya-tanya macam mana tu boleh tak sengaja jadi cantik. Tak pernah dibuat orang tak sengaja nak kulit cantik dan licin. ...

1 comment:

  1. Ramai yang sure tertanya-tanya macam mana tu boleh tak sengaja jadi cantik. Tak pernah dibuat orang tak sengaja nak kulit cantik dan licin. Semua orang sengaja bagi cantik adalah. Kalau tak, tak ada lah yang sanggup buat plastic surgery. Tapi entri ni bukan nak cerita plastic surgery untuk jadi cantik.

    Saya cuma ingin berkongsi, tragedi pagi November yang mana saya telah menerima satu whatsapp daripada anak didik saya.

    rahsia kulit cantik



    Siapa yang tak jeles bila kulit boyfriend @ bakal tunang makin gebu dan licin. Bukan itu je, kulit tangan yang dulu kene bakar cahaya matahari setiap hari semakin cerah. Itulah penangan ESP (Energizing Shaklee). Gara-gara ambil ESP untuk kurus dan bantu tahan lapar, akhirnya secara tak sengaja dapat pulak kulit licin, putih dan gebu.


    "SIAPA SANGKA CEMPEDAK DAH JADI NANGKA"

    Bagi yang tak tahu keunikan ESP sememangnya tidak menyangka akan dapat kulit putih, gebu dan licin. Tapi bagi yang dah memang tahu, memang ini lah yang dinanti-nantikan.

    cantik dengan esp

    Sebab itulah ramai yang excited nak ambil ESP. Dan atas sebab itulah jugak setiap kali Promosi ESP ada yang sanggup berborong 6 canister sekali gus dan dapat percuma 1 canister. Nak buat stok katanya.

    Ketahui lebih lagi manfaat ESP untuk kecantikan, kesuburan, berpantang, keguguran, kehamilan, penyusuan dan turunkan atau naikkan berat badan.

    sihat dan cantik

    Jika ada sebarang pertanyaan dan rundingan, boleh tinggalkan di ruang komen atau menghubungi saya terus,


    Nurul Husna
    016 2222 531
    call/sms/whatsapp/telegram

    ReplyDelete