BONGKAR RAHSIA MEMUDARKAN BLACK HEAD DI MUKA

9/09/2014 nurul husna 1 Comments

Untuk pengetahuan pembaca saya mempunyai masalah bintik hitam di muka yang pada saya serius jugaklah sejak zaman remaja lagi. Asal balik sekolah/kelas/kuliah mesti berceracak je black head & white head kat muka. Dah puas picit, pakai masker, pore pack semua macam tak jalan.

set cantik shaklee

Dah kahwin dapat pulak suami yang berkulit suci je. Tak de langsung black head @ white head. Memang tercabar la jugak. Patutnya isteri la yang kena cantik.


Lepas je register jadi pengedar bebas Shaklee set yang terus terlintas kat otak saya untuk cuba adalah adalah set cantik. Walaupun ramai yang cakap kulit muka saya tak bermasalah tapi diorang bukan tahu pun masalah black head saya ni.

Pada masa tu, saya cuba Vita-C & ESP. ESP ni saya jarang minum so tak  boleh nak komen banyak la. Vita-C memang saya ambil tiap-tiap hari. Kesannya kulit tangan dah kurang kering. Nanti saya share lebih details mengenai Vita-C ni.

Bila saya tak perasan ada perubahan yang ketara saya cuba ambil Vita-E pulak. Lagipun masa tu tengah promo Vita-E, so apa lagi saya beli la sebotol. Jadi sejak tu, boleh dikatakan setiap hari saya telan 1 biji Vita-C dan 1 biji Vita-E. Sebelum tidur pulak saya sapu masker, ESP / Vita-C / Vita-E. (Nanti saya share pasal masker ni pula).

set cantik shaklee

Agak-agak dah dekat 3 bulan (sebab Vita-E pun dah nak habis, sepatutnya 1 botol Vita-E ada 120 biji, so tahan sehingga 4 bulan), baru-baru saya perasan black head saya dah makin kurang & pudar. Sejak tu memang syokla tengok muka. Jari jemari sentiasa kat hidung & muka sebab kulit muka dah licin. Lambat pun lambat la yang penting kulit muka saya tak terjejas dan mudarat. Sebab produk Shaklee memang selamat & berkesan.

Nak cuba ??

Dapatkan terlebih dahulu konsultasi sebelum mencuba sebarang produk.

Untuk pertanyaan dan konsultasi hubungi
Husna
016 2222 531

Untuk pengetahuan pembaca saya mempunyai masalah bintik hitam di muka yang pada saya serius jugaklah sejak zaman remaja lagi. Asal balik sek...

1 comment:

  1. Untuk pengetahuan pembaca saya mempunyai masalah bintik hitam di muka yang pada saya serius jugaklah sejak zaman remaja lagi. Asal balik sekolah/kelas/kuliah mesti berceracak je black head & white head kat muka. Dah puas picit, pakai masker, pore pack semua macam tak jalan.



    Dah kahwin dapat pulak suami yang berkulit suci je. Tak de langsung black head @ white head. Memang tercabar la jugak. Patutnya isteri la yang kena cantik.


    Lepas je register jadi pengedar bebas Shaklee set yang terus terlintas kat otak saya untuk cuba adalah adalah set cantik. Walaupun ramai yang cakap kulit muka saya tak bermasalah tapi diorang bukan tahu pun masalah black head saya ni.

    Pada masa tu, saya cuba Vita-C & ESP. ESP ni saya jarang minum so tak  boleh nak komen banyak la. Vita-C memang saya ambil tiap-tiap hari. Kesannya kulit tangan dah kurang kering. Nanti saya share lebih details mengenai Vita-C ni.

    Bila saya tak perasan ada perubahan yang ketara saya cuba ambil Vita-E pulak. Lagipun masa tu tengah promo Vita-E, so apa lagi saya beli la sebotol. Jadi sejak tu, boleh dikatakan setiap hari saya telan 1 biji Vita-C dan 1 biji Vita-E. Sebelum tidur pulak saya sapu masker, ESP / Vita-C / Vita-E. (Nanti saya share pasal masker ni pula).



    Agak-agak dah dekat 3 bulan (sebab Vita-E pun dah nak habis, sepatutnya 1 botol Vita-E ada 120 biji, so tahan sehingga 4 bulan), baru-baru saya perasan black head saya dah makin kurang & pudar. Sejak tu memang syokla tengok muka. Jari jemari sentiasa kat hidung & muka sebab kulit muka dah licin. Lambat pun lambat la yang penting kulit muka saya tak terjejas dan mudarat. Sebab produk Shaklee memang selamat & berkesan.

    Nak cuba ??

    Dapatkan terlebih dahulu konsultasi sebelum mencuba sebarang produk.

    Untuk pertanyaan dan konsultasi hubungi
    Husna
    016 2222 531

    ReplyDelete