Dulu dan sekarang, kisah aku, panadol dan Vita-C Plus Shaklee

9/12/2014 nurul husna 1 Comments

Kalau dulu zaman sekolah kalau rasa berat kepala nak demam mesti arwah suh makan panadol.
Tapi selalu bohong sunat kat mak, konon nya makan tapi sebenarnya tak pun. Hihihi.. Boleh terima ke bohong sunat tu.

Tapi selalu terkantoi sebab mak akan kira balance yang ada atau naluri ibu tu memang kuat so dia tau apa anak dia buat. Bukan niat nak tipu mak tapi semua tau panadol tu tak bagus.

Sejak dah ada anak ni kena jaga kesihatan especially kalo anak still bf. Tapi saya masih reject panadol. Cara saya amik Vita-C Plus Shaklee 2 bijik. Vita-C membantu meningkatkan sistem imun.

tips atasi demam


Alhamdulillah dah tak de tanda2 nak demam buat masa ni. Cuma hidung tersumbat je. Kalo tak tahan sangat kang boleh buat steam.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee boleh menghubungi
Husna | 016.2222.531

Kalau dulu zaman sekolah kalau rasa berat kepala nak demam mesti arwah suh makan panadol. Tapi selalu bohong sunat kat mak, konon nya mak...

1 comment:

  1. Kalau dulu zaman sekolah kalau rasa berat kepala nak demam mesti arwah suh makan panadol.
    Tapi selalu bohong sunat kat mak, konon nya makan tapi sebenarnya tak pun. Hihihi.. Boleh terima ke bohong sunat tu.

    Tapi selalu terkantoi sebab mak akan kira balance yang ada atau naluri ibu tu memang kuat so dia tau apa anak dia buat. Bukan niat nak tipu mak tapi semua tau panadol tu tak bagus.

    Sejak dah ada anak ni kena jaga kesihatan especially kalo anak still bf. Tapi saya masih reject panadol. Cara saya amik Vita-C Plus Shaklee 2 bijik. Vita-C membantu meningkatkan sistem imun.

    ReplyDelete