TIPS MENGECILKAN PORI-PORI & BINTIK HITAM SEAWAL 7 HARI

9/17/2014 nurul husna 1 Comments

Actually dah lama Una rimas dengan blackhead & whitehead kat muka ni. 
Kalau dulu pantang dok saje-saje mesti gatai tangan tu nak picit blackhead.
Sebab nya rasa gatal je kulit muka.
Bila gosok-gosok rasa macam daki kat muka.
Tengok kat cermin rupanya whitehead blackhead.

Tapi bila picit, nanti-nanti dia keluar lagi
Jadi proses tu tak habis-habis.
Sejak Una cuba telan set cantik shaklee yang terdiri daripada Vita-E, Vita-C (yang ni set asas je), kadang-kadang saya buat jugak masker, kesannya black head & white head kat hidung ni senang je keluar. 
Gosok dengan kapas muka 4-segi je pun dah boleh keluar.
Dan batang hidung yang kasar tu jadi lembut.

Akhirnya Una cuba pula untuk jadi testimoni sendiri dengan menggunakan skincare terbaru keluaran shaklee iaitu Youth skincare.
Asyik tengok kawan-kawan share Youth Effect diorang je.
Terasa terancam la jugak.


Testimoni Youth #1

Testimoni Youth #2
Kulit berkawah makin tegang

Testimoni Youth #3
Blackhead makin pudar

Wah !!
Sangat mengkagumkan bila dalam masa 7 hari penggunaan je kulit dah rasa makin licin.
Kalau tak asal berpeluh je mencanak-canak blackhead & whitehead keluar.
Berduri-duri je rasa kulit.

Sekarang dah hampir sebulan Una gunakan.
Bukan je blackhead whitehead dah tak ada.
Kulit jadi lebih licin, lembut dan tegang.
Paling mengujakan lian pori makin tertutup.
Tak sabar nak tunggu liang pori tu tertutup habis.

Yang pasti ramai yang cakap kulit Una dah makin halus.
Cik abang pun puji kulit nampak cerah lain macam even kulit saya dah memang putih. Saya pun tarik tangan dia lrtak kat pipi. Apa yang terkeluar dari mulut dia, "kulit muka u anjal, licin & tegang la yang". Kalo dah suami sendiri yang puji surelah rasa macam di awang- awangan.

Ni testimoni Una sendiri. Tanpa sebarang mekap. Hanya menggunakan serum dan pelembap youth sahaja.
By the way salah 1 gambar ni guna filter. 1 lagi tanpa filter.
Boleh tak korang bezakan?

Ni feedback daripada kawan-kawan

By the way, Una nak share dengan korang apa lainnya Youth Skincare ni berbanding produk skincare lain pasaran.

Perbezaan Youth Shaklee berbanding skincare lain di pasaran




👉100% vegan (berasaskan tumbuhan)
👉Hipoalergenik (sesuai untuk kebanyakkan kulit termasuk kulit sensitif)
👉Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
👉Diuji oleh ahli dermatologi (pakar kulit)
👉Diuji oleh ahli oftalmologi (pakar mata)
👉Bebas kimia terlarang dan merbahaya / toksik
👉Tiada unsur haiwan digunakan


KELEBIHAN SKINCARE YOUTH SHAKLEE berbanding Produk Skincare lain dalm pasaran

Kelebihannya ada dalam 9 kebaikan ini. Confirm tak jumpa Kelebihan dan Kebaikan ni dalam skincare lain.

Teruskan baca sehingga akhir untuk mengetahui Rahsia Kebaikan dan Kelebihan Skincare Youth Shaklee.

*#1 : YOUTH SHAKLEE 100% DARI TUMBUHAN*

Youth skincare dihasilkan 100% dari tumbuhan. bermaksud skincare ini langsung tiada bahan dari haiwan.

*#2 : TIADA BAHAN KIMIA YANG BAHAYA PADA KULIT*

Ada lebih dari 2500 bahan kimia yang bahaya pada kulit, yang boleh menyebabkan pelbagai masalah kesihatan / penyakit termasuk kanser. 
Shaklee pastikan tiada satu pun bahan kimia berbahaya ada dalam Youth Skincare ini.
100% bebas paraben.

Macam mana Shaklee buat? Shaklee ambil masa 8 tahun untuk mengkaji dan menguji formulasi 100% NATURAL untuk menghasilkan SKINCARE YOUTH SHAKLEE ini.

*#3 : KESELAMATAN DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN*

Banyak jenama Skincare claim Produk Skincare mereka adalah selamat dan organik. 
Tapi Shaklee bukan cakap atau claim kosong. Shaklee buktikan Produk Skincare Youth Shaklee ni betul-betul selamat melalui kajian selama 8 tahun.

*#4 : 100% BERKESAN, DIBUKTIKAN MELALUI KAJIAN*

Sekali lagi, Shaklee buktikan melalui kajian, Bukan sekadar cakap-cakap aje. Shaklee jalankan kajian SKIN AGE INDEX untuk mengkaji keberkesanan Produk Youth Shaklee ni, bukan sekadar tanya feedback tau. Shaklee bawa sample kajian seramai 100 orang masuk lab untuk test SKIN AGE INDEX.

*#5 : Hasil Kepakaran dan Pengalaman 103 Tahun*

Skincare Shaklee Youth ni dihasilkan oleh Shaklee yang dah berpengalaman 103 tahun dalam dunia kesihatan. Skincare Shaklee Youth ni adalah NUTRIENT-DENSED Skincare iaitu Skincare yang padat dengan nutrisi.

*#6 : Berkerja di 3 lapisan kulit*

Produk Youth Shaklee Skincare ni berkerja di 3 lapisan penting kulit. Produk Skincare lain berkerja di 2 lapisan saja. 

Apakah lapisan ketiga yang Youth Shaklee cover tu? Haa anda kena contact saya di 016-2222531 untuk tahu lebih detail ye.

*#7 : Bahan Aktif ada dalam semua Produk.*

Kalau Produk Skincare lain, bahan aktif hanya ada dalam serum atau produk yang paling mahal dalam regiment tu. Tapi dalam Shaklee, bahan aktif YOUTH COMPLEX ada dalam SEMUA PRODUK DALAM SKINCARE YOUTH SHAKLEE. Maksudnya, inshaaALLAH you guna SET YOUTH SHAKLEE yang BASIC / STARTER pun boleh dapat kesan yang amazing.

*Youth #8 : Kajian Dijalankan ke atas manusia, bukan haiwan.*

Shaklee jalankan kajian ke atas 100 wanita dari pelbagai peringkat umur untuk produce Youth Shaklee ni. Takde langsung melibatkan haiwan, malah takde langsung bahan haiwan dana skincare ni.

>>>Beza kajian ke atas haiwan dan manusia.

*#9 : Kesan Kebaikan Kelihatan Seawal 7 Hari.*

Setelah 7 bulan di lancarkan, Produk YOUTH Skincare Shaklee ni dah dapat kumpul sangat banyak Testimonial hebat dari Pengguna Set Youth Shaklee yang terdiri dari pelbagai lapisan umur. Pengguna paling muda berusia 15 tahun dan paling tua berusia 70-an, semua mendapat kesan positif. Membuktikan Produk Youth Skincare Shaklee ni memang berkesan 100%.


Love đź’–
Nurul Husna
Pengedar Sah Shaklee

SEPINTAS LALU MENGENAI YOUTH
RANGKAIAN YOUTH SKINCARE
TESTIMONI CABARAN 30 HARI

Jom la cuba YOUTH SKINCARE pulak.
Dapatkan skincare anda hari ini jugak sebelum kehabisan stok.
Jerana sejak ia dipasarkan Youth sangat laris ibarat pisang goreng panas.
Asal shaklee restok je, kurang 5 hari dan OUT OF STOCK.

⏩⏩Ikuti langkah berikut untuk membuat tempahan.

CARA ORDER YOUTH SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke <YOUTH SHAKLEE> ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.


Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya, saya merupakan pengedar Shaklee Batu Pahat, Benut, Pontian, Kluang, Ayer Hitam, Parit Raja dan lain lain tempat di sekitarnya.

Nurul Husna
Call/SMS/WhatsApp: 016-2222531
--> www.wasap.my/60162222531


Anda juga berpeluang untuk mendapatkan konsultasi cara menggunakan YOUTH SKINCARE secara PERCUMA !
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI !!

Actually dah lama Una rimas dengan blackhead & whitehead kat muka ni.  Kalau dulu pantang dok saje-saje mesti gatai tangan tu nak pici...

1 comment:

  1. Actually dah lama saya rimas dengan bintik hitam kat muka ni. Kalau dulu saya asyik picit bintik hitam tu bagi keluar tapi akan datang dia keluar lagi jadi proses tu tak habis-habis.

    Sejak saya cuba telan set cantik shaklee yang terdiri daripada Vita-E, Vita-C (yang ni set asas je), kadang-kadang saya buatjugak masker, kesannya black head & white head kat hidung ni senang je keluatlr. Gosok dengan kapas 4-segi yang beli di Guardian/watsons pun dah boleh keluar. Dan batang hidung yang kasar tu jadi lembut.

    Tapi yang frustnye tak lama lepas tu naik balik black headnya. Mungkin kulit saya tak sesuai kot. Sebabnya kawan saya guna hilang pulak black headnya. Tapi kalau nak dicomparekan masa tak ambil dulu, sekarang ni dah ada improvement la. Sebabnya dulu kalo berpeluh or baru lepas buat aktiviti luar berceracak bintik hitam & putih tu naik. Kadang-kadang malu jugak dengan suami sebabnya kulit dia licin je.

    Akhirnya saya cuba pula untuk jadi testimoni sendiri dengan menggunakan pencuci muka nutriwhite keluaran Shaklee. Mungkin ramai yang tak tahu shaklee bukan je ada produk suplemen tapi juga produk untuk penjagaan muka, rumah dan rambut.

    Part ni yang syok nak share ni. Selepas seminggu saya guna pori-pori kat muka dah maki kecil & tak 'ternganga' macam sebelum ni sangat. Pastu bintik hitam dan kesan perut jerawat pun dah makin pudar.

    Sekali cik abang puji nampak cerah lain macam even kulit saya dah memang putih. Saya pun tarik tangan dia lrtak kat pipi. Apa yang terkeluar dari mulut dia, "kulit muka u anjal, licin & tegang la yang". Kalo dah suami sendiri yang puji surelah rasa macam di awang- awangan.

    Kalau anda berkenan nak cuba produk-produk shaklee, sila dapatkan konsultasi saya terlebih dahulu dengan menghubungi saya secara sms/whatsapp/telegram ke
    016 2222 531.

    Mungkin ada produk lain yang lebih sesuai untuk masalah kulit anda.

    ReplyDelete