Ubat resdung ; Atasi hidung gatal & bersin waktu pagi dalam 7 hari

11/02/2016 nurul husna 0 Comments

Hashimmm....hashimm...hashim...


Cara atasi bersin di waktu pagi

Cara atasi bersin di waktu pagi


Opps...sorry..

Nana bukan panggil Encik Hashim.
Tapi ni lah simptom resdung Nana selalu alami. Asal pagi je mesti bersin...asal bersin je mesti pagi..


Sampai kan beberapa kali jugaklah colleague Nana, Encik Hashim menoleh.

Naik malu jadinya especially bila pagi-pagi lagi dok dalam meeting..malu la sebab orang pandang.

Rimas pun ada..
Tapi nak buat macam mana...hidung rasa tak selesa..merenyam semacam je bila kena sejuk aircond..

Makin hari makin tak tahan dengan masalah macam ni.

1 hari Nana ternampak post  Kak Husna di facebook tentang resdung ni..

Terus Nana whatsApp kak Husna tanya pasal set resdung shaklee..

Alhamdulillah lepas 7 hari amalkan vitamin set resdung shaklee....rasa merenyam kat hidung, telinga dan mata dah makin berkurang.


Ubat resdung


Sampaikan satu hari Encik Hasyim datang dekat meja Nana bertanya, "Nana dah tak rindu kat saya ke?"

Haaa....sudah. Buang tebiat ke bapak anak 4 ni?

"Apsal pulak Nana nak rindu kat Encik Hasyim?"

"Dah lama tak dengar Nana panggil saya 'Hasyim' pagi-pagi"

"Encik Hashim ni... perli Nana nampak......"

"Hahaha...gurau je la Nana. Nana makan ubat apa yer? Sebab nampak Nana dah jarang bersin macam dulu-dulu...kulit pun nampak berseri je..jerawat pun dah kurang kat muka tu..."

"Nana amalkan yang ni..." terus Nana keluarkan 3 botol vitamin dari handbag Nana..Vita C Sustained Released, Alfalfa Complex dan B Complex.

Lama jugak la Nana pong pang pong pang pasal set resdung ni kat Encik Hasyim...Nana tau la sikit-sikit sebab kak Husna dah terangkan sebelum ni.

"Saya nak belikan untuk isteri saya la..sian dia banyak kena pantang makan sebab alahan..boleh pass kat saya nombor pengedar Nana tak?"

Apa lagi terus Nana tulis 0162222531 (Kak Husna Shaklee) kat atas sticky note...sebab tak jumpa kat mana Nana letak bussiness card kak Husna pernah bagi sebelum ni.

"Encik Hasyim kontek kak Husna terus tau..mana tau kot-kot ada promosi untuk vitamin ni bulan ni.."

"Orait..thanx tau Nana"


Testimoni Pengguna Set Resdung Shaklee

Testimoni #1

Testimoni #2

Testimoni #3

Health & Beauty Consultant
Nurul Husna
0162222531

Hashimmm....hashimm...hashim... Opps...sorry.. Nana bukan panggil Encik Hashim. Tapi ni lah simptom resdung Nana selalu alami. ...

0 comments: