Produk berkesan hilangkan blackhead & whitehead di hidung

11/15/2016 nurul husna 0 Comments

Produk hilangkan blackhead di hidung

Bila sebut pasal blackhead & whitehead
..majoriti kita akan alami masalah ni...
mami dulu sejak zaman remaja lagi dah merasa tekanan ada blackhead dan whitehead kat muka especially hidung. 
Dan dah lama jugaklah mami mencari produk berkesan hilangkan blakchead & whitehead di hidung ni.

Sejak mami gunakan set kombo ni...
Blackhead & whitehead dah makin kurang..
Dan tak ada dah asyik buat kerja picit blakchead je..
Sometimes blackhead & whitehead mengeluarkan bau yang tak enak.


Sebelum mami perkenalkan produk yang mami dah guna ni...
meh mami terangkan sikit macam blackhead & whitehead ni terbentuk.

Atleast korang paham la macam mana produk ni berkesan mengatasi masalah blackhead & whitehead ni.

Masalah blackhead & whitehead ni biasanya dialami oleh mereka yang memiliki kulit jenis normal dan berminyak.

Walaupun mereka yang berkulit jenis normal tak ada masalah serius sangat..
Tapi since wajah diorang berminyak di kawasan T-zone, macam mami..
Dan sebab itulah whitehead & blackhead ni memang tumbuh subur di kawasan T-zone..

Sebab minyak dan blackhead & whitehead ni berkawan baik.
Kat mana ada minyak kat situ lah ada blackhead & whitehead.

Macam mana whitehead & blackhead ni terhasil?




1)Mula-mula skali, folikel kulit @ liang roma akan dipenuhi dengan minyak yang terhasil daripada duktus minyak...(ala...kire macam kilang minyak la...tempat penghasilan minyak....)

2) Bile minyak terlalu banyak dan lama terperap kat dalam liang roma, minyak akan memenuhi liang roma dan tersumbat, sehinggalah terhasilnye bonggol kat bawah kulit yang berwarne putih...itu dipanggil whitehead/jerawat nasik...

3)Penghasilan minyak akan terus berlaku kat pori2 muke, jika whitehead yang dh sedia ada x dibuang, whitehead tadi akan ditolak kepermukaan kulit melalui liang roma dan teroksida....bahagian atas whitehead yang teroksida akan bertukar ke warne hitam dan blackhead pon muncul la kat situ!!

Jadi macam mana nak atasi masalah whitehead & blackhead tu?


Pencuci muka memutihkan kulit


1. Scrub muka dengan Nutriwhite mekap remover untuk buang segala sel kulit mati yang menjadi antara penyebab kulit wajah kotor dan berminyak.

2. Bersih kan pula wajah yang telah discrib tadi dengan nutriwhite gentle foaming wash untuk singkirkan segala sisa kotor dan minyak pada wajah.

3. Amalkan setiap hari kedua-dua produk ni.. Dan rasai lah perbezaannya dalam masa seminggu.

Korang mesti berpuas hati punya.
Mami sangat konfiden dengan kedua2 produk ni sebab mami dah guna 2 tahun pun..
Hasilnya memang dah tak ada whitehead & blakchead lagi di wajah.
Kulit pun jadi licin, tegang dan lembut je.

Actually bukan mami je yang dah guna..
Ramai lagi rakyat malaysia lain yang guna.
Sekali dah guna..gerenti tak cari yang lain lagi dah.
Testimoni pengguna 1


Testimoni pengguna 2

Testimoni pengguna 3

Testimoni pengguna 3


Nak cuba kedua2 nya?
Boleh klik pada gambar di bawah.


KLIK DI SINI UNTUK TEMPAHAN


Jangan malu untuk hubungi saya yer.

Health & Beauty Consultant
Nurul Husna
0162222531

Bila sebut pasal blackhead & whitehead ..majoriti kita akan alami masalah ni... mami dulu sejak zaman remaja lagi dah merasa tekana...

0 comments: