MENGECILKAN PORI DAN MENGURANGKAN JERAWAT DENGAN AIS

11/02/2016 nurul husna 0 Comments



Pernah dengar petua ni???
Ais?? 😱😱

Yeee ais yang selalu u olls buat minuman sejuk tue... yang slalu u olls buat minum di kala cuaca panas untuk melegakan sedikit keperitan tekak..🍹🍹🍹

Ais bukan sahaja menghilangkan dahaga tapii boleh digunakan untuk mengurangkan bengkak dan kemerahan jerawat.. Selain darii tu boleh juga membantu mengecilkan pori... So kulit nampak lebih halus,cantik dan lembap...😍😍

Cara nya :

✔ Ambil seketul atau 2 ketul ais
✔ balutkan dalam tuala atau kain
✔ tekapkan dekat seluruh kawasan muke

Tips ni atin memang selalu amalkan bile kulit berminyak.. Bila dah berminyak,of course laa jerawat yang sentiasa datang berkunjung😥😥Effect lepas buat nii,kulit rase fresh,tak berminyak dan lembap... Jerawat pun akan mule mengecut..

So sesiape yang ade masalah kat atas tu,bole laaa try tips nie... tapi u olls kena laa rajin... jadikan rutin untuk nampak effect yang memuaskan😘😘

Selamat mencuba😍😍
#tipscantikatin

Pernah dengar petua ni??? Ais?? 😱😱 Yeee ais yang selalu u olls buat minuman sejuk tue... yang slalu u olls buat minum di kala cuaca...

0 comments: