Scrub Muka Terbaik Yang Berkesan Menanggalkan Daki Pada Wajah

11/06/2016 nurul husna 0 Comments

=======================
TERCINTA TANPA SENGAJA
=======================

Awal perkenalan mami dengan nutriwhite skincare bermula dengan pencuci muka nya sahaja.

Pencuci muka semulajadi

Masa tu gara2 jeles dengan kak cun Bainun Samsudin la...
Dia share pengalaman dia dengan pencuci muka tu...
Tak boleh jadi ni bila dia cakap kulit makin blushing..

Ada bajet lebih sikit daripada bonus shaklee mami pun terus la order 1 tiub..
Bila dah pakai tu.......
Pengalaman dia lain macam...
Kulit jadi TEGANG..LEMBUT..
LIANG PORI dah makin tutup...
Pergh best....


Sejak dari tu mami tak cari pencuci lain dah la..

Dah berkenalan dengan pencuci muka...

Terberkenalan pulak dengan mekap remover nya pulak...
Mekap remover ni bukan untuk orang yang pakai mekap je..
Geng2 tak pakai mekap macam mami pun boleh guna jugak.

Mami mula kenal mekap remover ni bila dapat hadiah daripada mak bintang Nad Zaim.
Hadiah sebab apa dah tak ingat dah la..

Cara menanggalkan daki

Masa awal2 tu hari2 la berscrub...
Sental habis kulit muka..
Memang berdaki-daki keluar..
Lebih kurang seminggu dok bersrcub...
Daki pun dah berkurang...
Actually dah tak ada daki dah pun..
Mami amik sekali sekali pulak..
2-3 hari sekali...

Apa yang mami perasan...
Blackhead & whitehead makin kurang..
Jatuh hati terus la dengan mekap remover ni..

Sebab dulu dok pakai pore pack..
Tak ada kesan pun..
Blackhead & whitehead still keluar dengan meriahnya.

Dah setahun lebih mami gina mekap remover ni baru la habis..
Konon tak nak restok lagi..
Nak tunggu turn kutu..
Tapi disebabkan main kutu hidup..
Tunggu2 jugak turn...
Tak sampai2 pn lagi..

Tak tahan dah aih..
Sebab kulit muka dah rasa menggerutu semacam..
Minggu lepas terus order 1 tiub..
Dapat je terus berscrub la.
Baru la kulit licin balik...

Kalau korang nak try skincare nutriwhite ni...
Mami cadangkan amik set combo ni dulu..
Harga pun mampu milik..
Tapi yang paling utama kesan nya BEST!!!
Rugi kalau tunggu lama2..
Sebab seawal seminggu dah boleh rasa kesannya..

Pencuci muka memutihkan kulit

Health & Beauty Consultant
Nurul Husna
0162222531

======================= TERCINTA TANPA SENGAJA ======================= Awal perkenalan mami dengan nutriwhite skincare bermula dengan pe...

0 comments: