Skincare Terbaik Berasaskan Bahan Semulajadi Untuk Kulit Sensitif

11/01/2016 nurul husna 0 Comments

"NANA BENCILAH TENGOK ORANG PAKAI MEKAP"

Tak suka mekap


Bukan Nana tak suka tengok orang pakai mekap... tapi Nana JELES.

Jeles kenapa pulak dah?

Sebab Nana tak pandai pakai mekap. Setiap kali mekap kat muka sendiri mesti macam OPERA CINA.



Terlebih foundation agaknya. Gara-gara nak cover parut jerawat dan nak bagi muka nampak cerah la tu...tapi hasilnya terlebih putih melepak. Tu pun makan masa 2-3 jam baru nak siap.

Sudahnya Nana bersih balik muka dari mekap sapu compact powder dan calit lipstik kat bibir je. SIMPLE dan CEPAT. Nana memang lagi suka tampil natural je.

Tapi bila tengok gadis-gadis kat luar yang berkulit flawless je walaupun tanpa sebarang mekap mula la Nana pegang muka Nana yang penuh parut jerawat ni.

Tangan Nana dahla tak reti dok diam..satgi mula la dia kutil parut-parut jerawat tu. Last-last berminggu-minggu jadi parut hitam.

Ini tak boleh jadi. Nana mesti cari solution.

Nana terus google 'Skincare Terbaik'..

Macam-macam keluar kat first page google. Nana tertarik dengan 1 tajuk ni "SKINCARE TERBAIK PALING SELAMAT DAN JIMAT"

http://bit.ly/2e8Ov5f
http://bit.ly/2e8Ov5f

Haa...memang ni la yang Nana cari. Nana pun klik dan baca 1 persatu ayat kat page tu.

✔Produk ni 100% berasaskan bahan semulajadi.
✔diciptakan khas untuk kulit orang asia

Kebanyakkan testimoni memberikan feedback yang best2..

Nana pun apa lagi..ambil fon terus dail 0162222531 untuk hubungi pengedarnya.

Daripada perbualan di fon kami sambung di WhatsApp pulak.

Macam-macam Nana tanya..dan kak Husna langsung tak jemu nak reply whatsapp Nana. Sabar betul akak tu melayan Nana.

Rupanya set Nutriwhite ada banyak adik beradik dia..tapi Nana cuba 5 beradik dulu; Gentle Deep Foaming Cleanser, Soothing Radiance Whitening Softner, Daily Defense Whitening Essence, Gentle Action Makeup Remover & Overnight Renewal Whitening Cream dulu...



Sebab akak tu cakap bila amik 5 beradik ni otomatik dapat join ahli secara percuma dan dapat pulak cash rebat. Untung weh...

Nana dah tak sabar dah nak tunggu set Nutriwhite ni sampai.

Bila abang citylink mai datang anta kat rumah, rasa excited macam dapat hadiah tu feelnya. Nana pun terus whatApps akak tu tanya macam mana cara nak gunanya.

Mula-mula Nana guna Makeup Remover. Mekap remover ni macam scrub rupanya. Nana pun start la scrub slow-slow..tak sampai 3 minit mula keluar daki-daki hitam kat kulit. Eee....nampak sangat kulit muka Nana selama ni kotor sangat. Patutlah jerawat meriah.

Lepas bersihkan sisa kulit mati tu rasa muka leeemmmbut nya.. syok je.

Nana apply pulak gentle deep foaming cleanser, pencuci la...Nana picit sikit je campur dengan air gosok..gosok..gosok...buih banyak nyeeee...Nana gosok lembut-lembut kat wajah. Disebabkan kali pertama guna Nana gosok lama2 sampai buih dah tak ada. Nana bilas.

Rasa segar je kulit muka..nampak makin cerahla...bestnya. Makin tegang pulak kulit muka ni.

Dah setel Nana ambil kapas muka..tuangkan beberapa titik soothing radiance sapu kat muka..nampak kotor kapas tu.. Ya Allah kotor nya muka Nana..padahal baru je scrub dan cuci rupanya kotoran masih lagi melekat.

Wahh....rasa tegang kulit..dah macam makan kolagen je rasa.
Nana try pulak sapu essence...sikit je Nana guna sapu cukup untuk sapu seluruh muka..sebab molekul essence ni ringang sangat.

Now Nana sapu compact powder..lain macam rasanya sebab sekali sapuan dah rata..smooth je kulit. Kalau tak bercapuk-capuk bedak kat muka.

Baru 4 item dah bagi Nana pengalaman lain macam. Rugi tak beli dari awal.

Sebelum tidur Nana sapu pulak Night Cream..pagi esoknya bangun muka nampak segar je..padahal belum cuci muka lagi. Kulit pun lembut dan cerah je. Tak ada sembab-sembab.

Belum pun 7 hari Nana guna set ni dah mula ada yang memuji muka Nana nampak CERAH & BERSERI. Jerawat dah makin kurang. Parut pulak makin pudar. Rasa macam nak melompat bila dengar kawan-kawan puji gitu.

Setakat ni, ni la satu-satunya produk yang paling selamat Nana guna. Sebab kulit Nana ni sensitif. Biasanya baru kali pertama guna kulit dah rasa pedih, kering, perit.

Nana pun apa lagi terus share nombor fon Kak Husna 0162222531 kat kawan-kawan.

Seronok rasanya dah tak payah tutup perut jerawat dengan mekap lagi. Pergi mana pun rasa konfiden je.

Testimoni Pengguna Nutriwhite


Skincare terbaik
Testimoni #1

Skincare untuk kulit sensitif
Testimoni #2

Skincare terbaik
Testimoni #3

Health & Beauty Consultant
Nurul Husna
0162222531

"NANA BENCILAH TENGOK ORANG PAKAI MEKAP" Bukan Nana tak suka tengok orang pakai mekap... tapi Nana JELES. Jeles kenapa pul...

0 comments: